Hublot ponavlja seriju Essential Grey sa klasičnim Fusion modelima

Hublot Essential Grey kolekcija postala je zaštitni znak luksuza u zajednici časovničara.

Ovo izdanje koje se predstavlja jednom godišnje, a koje karakteriše jedan model u jednoj boji, željno očekuju kolekcionari koji razumeju vrednost i retkost ovih časovnika. Serija Essential Grey je evoluirala tokom vremena, počevši od Big Bang Unico Essential Grey, a zatim Spirit of Big Bang Essential Grey. Ove godine, Hublot je odlučio da istakne svoj model Classic Fusion koji naglašava posvećenost brenda svojim korenima dok nastavlja sa inovacijama.

Essential Grey vintage iz 2024. predstavlja dva modela Classic Fusion, od kojih je svaki izrađen vrlo precizno. Oba imaju kućišta i okvire od titanijuma, pri čemu jedan model ima prečnik od 42 mm, a drugi 45 mm. Ove veličine se ne odnose samo na preferenciju, već i na pažnju posvećenu detaljima, pri čemu Hublot osigurava da svaki sat pokreće kalibar posebno prilagođen njegovim dimenzijama. Model prečnika 42 mm sadrži kalibar HUB1110, tanak mehanizam od 3,61 mm, dok verzija sa prečnikom 45 mm sadrži HUB1112, debljine 4,26 mm.

Pedantan inženjering brenda Hublot je očigledan u ovim časovnicima. Oba modela se mogu pohvaliti brojčanikom sa tri centralne kazaljke i diskretnim prozorčićem za datum unutar satenskog okvira ukrašenog sa šest funkcionalnih šrafova u obliku slova H. Integrisana narukvica i ekskluzivna teksturirana gumena traka upotpunjuju dizajn, obezbeđujući udobnost i stil.

Odluka da se model Classic Fusion predstavi u kolekciji Essential Grey je omaž Hublot zaostavštini stvaranja kultnih, bezvremenskih satova. Uprkos minimalističkom pristupu, ovi modeli su svedočanstvo dizajna i elegancije, dokazujući da snaga brenda Hublot prevazilazi žive boje i složene mehanizme.

Kolekcionari koji uspeju da nabave Classic Fusion Essential Grey ceniće 42-časovnu rezervu snage i besprekornu mešavinu oblika i funkcije.

Luxury Experience