Hublot najavljuje Joša Jua kao najnovijeg ambasadora brenda

Hublot, švajcarski proizvođač luksuznih satova, najavio je mladog kineskog glumca Joša Jua kao najnovijeg ambasadora brenda...

Sa neustrašivim pristupom izazovima i nemilosrdnom težnjom za pomeranjem granica, Još savršeno otelotvoruje filozofiju brenda Hublot da bude prvi, jedinstven i drugačiji.

Još Juov višestruki talenat i posvećenost izuzetnosti čine ga idealnim predstavnikom brenda Hublot. Odrastajući u okruženju u kojem su se sport i kultura besprekorno ukrštali, Još je briljirao u raznim disciplinama, uključujući košarku, ronjenje, boks i streljaštvo. Njegova dostignuća kao nacionalnog košarkaša i sertifikovanog jahača Kineskog konjičkog saveza potvrđuju njegovu izuzetnu atletsku snagu i nepokolebljivu posvećenost izuzetnosti.

Jošova kreativna potraga se proteže dalje od sporta i glume u sferu muzike, gde vidi beskrajne mogućnosti za samoizražavanje. Njegov solo singl „Pipe Dream“, objavljen u decembru 2023, ilustruje njegovo neustrašivo istraživanje i duh razbijanja granica, odražavajući strast brenda Hublot prema inovacijama i izuzetnosti.

Kao najnovije lice brenda Hublot, Još Ju će biti istaknut u vizuelnim kampanjama brenda, prikazujući ikonične časovnike kao što su Big Bang Unico Black Magic, Square Bang Unico Titanium i Ceramic Classic Fusion Racing Grey Chronograph Titanium. Svaki sat odražava posvećenost pomeranju granica i redefinisanju umetnosti izrade satova.

Luxury Experience