Hublot lansira novi spektakularni model

Classic Fusion je odvažna, otvorena verzija limitirane edicije iz 2018.godine…

Sa prodavnicama na nekoliko američkih lokacija, uključujući dve u Njujorku, koje bi trebalo da se otvore sledeće nedelje, Watches of Switzerland ne gube vreme, pokrećući još jednu prodavnicu / robnu marku, ovoga puta u saradnji sa brendom Hublot, u nadi da će privući kolekcionare Classic Fusion Aerofusion Chronograph je druga saradnja između dve marke, i to je pomalo uglađenija verzija specijalnog Classic Fusion Chronograph izdanja, prvog Hublot x Watches of Switzerland modela koji je lansiran 2018.godine.

Polirano kućište od titanijuma originalnog Hublot x Watches of Switzerland Classic Fusion Chronograph modela zamenjeno je u drugom izdanju uglađenom crnom keramičkom opcijom sa teksturiranim lakom. Okvir je takođe kreiran od crne keramike, što mu daje ravnomerniji izgled u odnosu na prethodnu varijantu od karbona. Kazaljke i markeri su isti, ali je brojčanik novog hronografa otvoren, kako bi otkrio detalje mehanizma, koji postaju žarište sata. Unutrašnjost modela se može videti ispod podbrojčanika smeštenih kod pozicija 3 i 9 sati, uključujući i prikaz datuma koji kruži oko spoljnjeg prstena brojčanika, pre nego što prikaže tačan datum na poziciji 6 sati. Watches of Switzerland logo se nalazi na zadnjem delu kućišta, a kreiran je u živahnoj crvenoj boji, dok se Hublot logo pojavljuje na luku ispod, u crnoj boji.

Prvi model bio je većim delom ograničen na Veliku Britaniju, gde je Watches of Switzerland brend baziran, gde se ujedno nalazi veliki broj fanova Hublot brenda. 23 komada koja su alocirana za Britaniju su rasprodata brzinom svetlosti, dok je od dva modela koja su bila poslata u Sjedinjene Države, jedan još uvek dostupan za kupovinu u Hublot butiku u Las Vegasu. Izdanje namenjeno ovog godini će biti kreirano u limitiranoj ediciji sa 100 komada, dok će se osim u buticima, prodavati u putem zvaničnog sajta Hublot brenda.

Kao što je to bio slučaj sa prvom saradnjom, kućište Classic Fusion Aerofusion Chronograph modela meri 45 mm, i dolazi sa crnim alligator kaišem ili gumenom narukvicom, dok je u obe varijante prisutan crveni šav. Izdanje za ovu godinu je dobilo crvene brojeve i indekse na podbrojčanicima, što ga čini čitljivijim nego ikada do sada. Mehanizam je automatski caliber HUB1155, sa rezervom energije u trajanju od 42 časa. Classic Fusion Aerofusion Chronograph će vas koštati 17.700 dolara, a dolazi u spektakularnoj Hublot kutiji, koja na sebi nosi i Watches of Switzerland logo.