Hublot je predstavio sat koji će se svideti svim navijačima Euro 2024

Više slika

Više slika

Švajcarska kompanija satova predstavila je svoj novi sat koji će ukrasti srce svakog fudbalskog navijača uoči velikog događaja.

Nije tajna da Hublot voli fudbal. Švajcarska kompanija je 2006. godine postala prvi luksuzni brend koji je investirao u ovaj sport sa ciljem da promoviše najbolju verziju fudbala. Dokaz nije samo moto "Hublot voli fudbal", već i saradnja kompanije sa francuskim fudbalerom Kilianom Mbapeom, koja je upravo obnovljena novim lansiranjem.

Povodom predstojećeg EURO 2024, ali i činjenice da je Hublot jedan od velikih pobornika događaja, predstavljen je Hublot Big Bang e Gen 3 UEFA EURO 2024. To je zvanični sat turnira dizajniran za sudije, ali i za navijače.

Ovo je u suštini reizdanje Big Bang e Gen 3 – zvanično lansiranog 2022. za proslavu Svetskog prvenstva u Kataru – u čast UEFA EURO 2024 turnira, koji će se održati u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. na kom će Kilijan Mbape sigurno igrati. „Posle dve pobede Francuske 1984. i 2000. godine, odlazim u Nemačku sa ciljem da sa svojim timom po treći put osvojim Evropsko prvenstvo“, rekao je fudbaler.

Zvanični EURO sat pokreće Wear OS Google i napravljen je od titanijuma, što mu daje veliku snagu i lakoću, tako da korišćenje na terenu ne bi predstavljalo problem. Sat ima ekran od kristala koji će vam omogućiti da gledate finalnu fazu UEFA 2024 u realnom vremenu. Zapisnik utakmice, strelci, taktika, program događaja sve je u rukama navijača.

Naravno, Hublot sportski sat prati gumeni kaiš, dok svaki ljubitelj sporta može izabrati boju koja odgovara njegovom omiljenom fudbalskom timu. Jasno je da nas Hublot Big Bang e Gen 3 UEFA EURO 2024 podseća na klasični Big Bang sat, međutim, ovaj sada dolazi prepun impresivnih tehnoloških detalja. Što se tiče njegove cene? Prema zvaničnom sajtu kompanije, dostiže 6.700 evra.

Luxury Experience