Hublot i Danijel Aršam predstavljaju džepni sat Arsham Droplet

Luksuzni švajcarski časovničar Hublot udružio je kreativne snage sa priznatim savremenim umetnikom Danijelom Aršamom kako bi kreirali Arsham Droplet.

Reč je o časovniku koji redefiniše klasični džepni sat fuzijom antičke estetike i futurističkih materijala. U ovom izuzetnom umetničkom delu možete uživati na tri različita načina – možete ga koristiti kao džepni sat, privezak ili stoni sat koji privlači pažnju svojim dizajnom.

Danijel Aršam, poznat po svojoj jedinstvenoj sposobnosti da transformiše svakodnevne predmete u „buduće relikvije“, uneo je svoju prepoznatljivu umetničku viziju u ovaj projekat. Arsham Droplet neprimetno spaja tehničku snagu brenda Hublot sa Aršamovim inovativnim pristupom dizajnu, što rezultira satom koji prevazilazi tradicionalno časovničarstvo.

Inspirisan organskim, fluidnim oblicima koji se nalaze u prirodi, Arsham Droplet označava značajnu prekretnicu u svetu horologije. Sat je napravljen od harmonične mešavine titanijuma, gume i safirnog kristala, što odražava nepokolebljivu posvećenost kompanije Hublot detaljima i inovacijama. Njegov ergonomski dizajn veličine 73,2 mm x 52,6 mm x 22,5 mm, savršeno leži u ruci za impresivno i privlačno iskustvo.

U srcu Arsham Droplet sata nalazi se legendarni Hublot mehanizam Meca-10, koji nudi impresivnu 10-dnevnu rezervu snage. Ovo osigurava da se u satu može uživati duže vreme bez potrebe za čestim navijanjem, poboljšavajući vezu korisnika sa ovom jedinstvenom kreacijom.

Tokom protekle decenije, Aršam je sarađivao sa brojnim brendovima i značajnim ličnostima, pokazujući svoju sposobnost da spoji umetnost, dizajn i popularnu kulturu. Njegovo partnerstvo sa brendom Hublot je prirodni produžetak njegove umetničke prakse, pošto su oba brenda posvećena pomeranju granica. Kolekcija je ograničena na samo 99 komada, a Arsham Droplet je pravi kolekcionarski predmet i remek-delo modernog časovničarstva.

Karakterističan zaobljeni oblik kapljice Arsham Droplet izaziva konvencionalne predstave o tome šta džepni sat može biti. Njegov organski dizajn upotpunjen je kućištem od titanijuma i gumenim detaljima, predstavljajući smelo odstupanje od tradicionalnih normi za časovničarstvo. Sat se isporučuje sa dva titanijumska lančića sa Hublot patentiranim dvostrukim sistemom "jedan klik", što mu omogućava da se nosi kao ogrlica, džepni sat ili da se prikaže kao skulpturalni središnji deo na svom ukrasnom postolju od titanijuma i mineralnog stakla.

Sa konstrukcijom sa dva izuzetno izrađena kupolasta kristala u obliku suze, otvoreno titanijumsko kućište podseća na delikatnu čipku ispletenu u obliku kapljica. Bočni detalji od prilagođene gume Arsham Green, ukrašeni su monogramom umetnika. Pored toga, sat prikazuje prepoznatljive Hublot elemente dizajna, uključujući ikoničnih šest šrafova u obliku slova H.

Uključujući najnovija dostignuća u tehnologiji izrade satova, Arsham Droplet nudi vodootpornost do 30 metara, obezbeđujući izdržljivost i pouzdanost u bilo kom okruženju. Sa svojim izuzetnim zanatom i inovativnim dizajnom, ovo remek-delo ograničenog izdanja je predodređeno da postane cenjeni kolekcionarski predmet, otelotvorujući savršen spoj umetnosti i horologije.

Luxury Experience