Hublot će prenositi Svetsko prvenstvo u Kataru uživo novim digitalnim satom

Dizajniran za ljude koji vode računa o stilu, vode aktivan život i koji vole fudbal!

Odbrojavajući do velikog datuma početka svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, Hublot je predstavio Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022, digitalni sat sa novim funkcijama.

Novi sat je model 3. generacije u Hublot istoimenoj kolekciji i najveći je Big Bang do sada. Pre nego što počne Svetsko prvenstvo 2022, sat će biti u režimu odbrojavanja i pratiti dane do prve utakmice između Katara i Ekvadora 20. novembra.

Zatim, na brojčaniku sata prikazaće se sastavi timova i profili igrača. Kako utakmica počne, Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 će automatski ući u „režim utakmice“ i aktivirati „vremensku liniju“, funkciju koja će pomoći navijačima da ne propuste najvažnije trenutke.

Obim brojčanika je podeljen na pet delova i označava prvo i drugo poluvreme, dozvoljeno vreme produžetaka u svakom poluvremenu i prekide utakmice. Ako je postignut gol, sat će prikazati grafiku sa imenom igrača i dizajn fudbalske lopte će se pojaviti na odgovarajućoj kazaljci minuta na brojčaniku. Isto će biti i ako bude žuti i crveni karton, ili penal. Ako utakmica traje duže od predviđenog vremena, ekran sata će se prebaciti u režim produžetka. Korisnik će moći da reprodukuje ove događaje pomeranjem točkića pomoću krunice sata. Nakon pet sekundi neaktivnosti, sat automatski prelazi u "režim niske potrošnje" radi uštede baterije.

Kućište od 44 mm Big Bang e FIFA World Cup Qatar je napravljeno od peskirane i polirane crne keramike i crnog titanijuma. Qualcomm Snapdragon Wear 4100 procesor pokreće najnovija verzija Wear OS by Google (Wear OS 3).

Ekskluzivna aplikacija kreirana za sat nudi korisniku besprekorno iskustvo. Hardverske specifikacije sata uključuju akcelerometar, mikrofon, zvučnik, GPS i praćenje otkucaja srca. Sat dolazi sa kompletnim paketom unapred instaliranih aplikacija koje omogućavaju korisnicima da ostanu povezani i prate aktivnosti, zdravlje i još mnogo toga. Korisnici takođe mogu da instaliraju još sjajnih aplikacija koristeći Google Play.

Zvanično izdanje Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 sadrži bordo brojčanik, crno kućište i bordo gumeni kaiš inspirisan bojama zastave Države Katar, zemlje domaćina Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. Uz predloženu cenu od oko 6.000 evra, fanovi će takođe moći da biraju dizajn brojčanika i kaiševa u bojama svake od 32 zemlje učesnice.

Da biste saznali više o kombinacijama boja i mogućnostima sata Big Bang x FIFA World Cup Qatar 2022, možete posetiti sajt brenda Hublot.

Luxury Experience