Hublot časovnik za urbane ljubitelje elektro muzike

Pre samo nekoliko dana, Hublot časovničarski brend podelio je sa svima vesti o novoj saradnji sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem, a po svemu sudeći, njihova misija je osvajanje svakog domena dizajna i srca svih ljubitelja časovnika...

Krunišući ovo uzbudljivo razdoblje, slavni brend je objavio i novu saradnju, sa DJ Snake, sa kojim su kreirali unikatno remek delo, dizajnirano da reflektuje čuvenu estetiku muzičke zvezde. Baza i šest titanijumskih komponenti kućišta dekorisani su nečim što Hublot naziva efekat Njutnovog prstenja. Dizajn je kreiran upotrebom kompleksnog procesa koji je sličan PVD oblaganju, a koji uključuje nanošenje boja i precizno orijentisanje komponenti, kako bi se dobila prava kombinacija.

Krajnji rezultat je jednostavno veličanstven, sa bojama koje se menjaju u skladu sa okolnom svetlošću i uglom posmatranja. Uzimajući u obzir kompleksnost procesa, svaki od 100 limitiranih časovnika je unikatan i makar malo se razlikuje od svih drugih.

U svojoj Flyback hronograf konfiguraciji, ovaj časovnik dolazi sa dva kaiša - jedan je dobio sivi, crni i ljubičasti kamuflažni dezen, dok je drugi okarakterisan rebrastom crnom strukturom. Komentarišuću svoju najnoviju saradnju, DJ Snake kaže: "Imati mogućnost da nosim, ali i da ponudim svojim fanovima, časovnik koji toliko reflektuje moju ličnost, nešto je što je veoma važno za mene, od samog početka mog partnerstva sa brendom Hublot".

Kako bi obeležio ovu saradnju, francuski DJ je održao live-stream performans za svoje fanove 2.septembra, dok se časovnik već sada može kupiti online, na zvaničnom Hublot sajtu, po ceni od 30.744 dolara.