Hublot časovnik inspirisan savršenim letom

Nebeski plavi hronograf će vas teleportovati na Mikonos…

Hublot brend po svemu sudeći prolazi kroz svoj plavi period. Nakon lansiranja svog tirkiznog Classic Fusion Chronograph Special Edition Capri modela, švajcarski brend je lansirao pastelno plavu varijantu, prigodno nazvanu Big Bang Unico 45 Sky Blue.

Sa kućištem i bazom koje su napravljene od polirane i satenski finiširane svetloplave keramike i skeletonizovanim brojčanikom mat plave boje, ovaj časovnik prečnika 45 mm je savršeni letnji sat, savršen za merenje vremena na plažama Mikonsa, Ibice ili Sen Tropea.

Uparen sa belim tekstilnim kaišem, koji će vas odmah asocirati na predivne grčke Kiklade, ovaj časovnik uz sebe donosi i dodatni kaiš napravljen od plave i bele gume. Iako je ovaj model pre svega namenjen ljubiteljima predivnih godišnjih odmora, Hublot brend ga je opremio HUB1243 UNICO Manufacture samonavijajućim hronografom, koji ima rezervu energije u trajanju od 72 sata.

Big Bang Unico 45 Sky Blue, dostupan je za kupovinu po ceni od 21.500 dolara, u ograničenom izdanju od samo 100 komada. On je takođe savršeni proizvod nastao nakon više godina eksperimentisanja sa keramikom, kada je Hublot brend uspeo da kreira ovaj materijal u jarkim bojama, po prvi put ikada.