Honor Magic Watch 2 – vaš verni pratilac u svim situacijama

Elegantan i kvalitetan časovnik može postati obeležje vašeg stila, a svaku vašu odevnu kombinaciju može dovesti do savršenstva...

U današnje vreme, industrija satova dosegla je nove visine, lansiranjem pametnih i povezanih modela koji granice mogućeg pomeraju daleko od prethodnih. Brojni brendovi, inspirisani modernim tehnologijama, dali su sebi slobodu da dizajniraju upravo takve modele satova, koji prate naš stil, naše navike i rutine, inspirišući nas da radimo na sebi i izvučemo najbolju verziju sebe.

Inspirisan tradicionalnim časovničarskim modelima okruglog kućišta istančane estetike, Honor je lansirao spektakularni model Magic Watch 2.

Bilo da ste sportski entuzijasta, amater ili profesionalac, osoba orijentisana na posao i karijeru, ovaj model će vam se dopasti zbog elegantnog okruglog kućišta, koji asocira na klasična remek dela horologije. Kreirano od visoko kvalitetnog čelika koji se koristi u aero-svemirskoj industriji, njegovo kućište predstavlja oličenje elegancije i personalizacije. Savršeno će se uklopiti sa odelom i uglađenim cipelama, dok će izgledati podjednako dobro u kombinaciji sa modernim kargo pantalonama i duksericom. Sa tri opcije kaiša za različite prilike, braon kožna, druga crna i gumirana, i treća metalna, ovaj sat je idealan u svim prilikama, jer doživljava ličnu metamorfozu u zavisnosti od vaše odevne kombinacije.

Urbani, gradski buntovnici će svakako biti oduševljeni modelom koji dolazi sa crnim gumenim kaišem, koji je otporan i izdržljiv, baš poput samog sata koji neće posustati usled udarca ili grebanja. Majstori elegancije će biti oduševljeni braon kožnim kaišem, koji pametni komad tehnologije pretvara u uglađeni model sata, pogodan za sale za sastanke, poslovne razgovore, ali i romantične večernje izlaske. Metalni kaiš unosi u čitavu priču jedinstvenu retro estetiku, koja se u današnje vreme nalazi svuda oko nas. Uz mogućnost prilagođvanja njegovog „brojčanika“, odnosno AMOLED ekrana koji je osetljiv na dodir, Honor Magic Watch 2 sat će u svakom momentu moći da reflektuje vaš stil i raspoloženje. Zahvaljujući opciji primanja poziva, možete se osetiti poput Agenta 007 na tajnom zadatku, dok ćete sigurno biti omiljeni u društvu zbog mogućnosti reprodukovanja muzike.

Pored svoje vrhunske estetike, Honor Magic Watch 2 dolazi sa brojnim opcijama koje će vam pomoći da poboljšate svoj život u mnogim domenima. Sa čak 15 fitnes režima, 13 treninga za trčanje, a zahvaljujući preciznoj GPS geolokaciji, svaku vašu aktivnost pažljivo prati i beleži, pružajući vam savete koji će vas postaviti na pravi put ka vašem cilju. Baterija Honor Magic Watch 2 modela može trajati do 14 dana, što će vam poprilično olakšati borbu sa kablovima, kojih ionako imamo previše.

Uz sve estetske osobine, Honor Magic Watch 2 vam može ponuditi mnogo dodatnih opcija, što je dokazano novim partnerstvom koje je čuveni brend sklopio sa Međunarodnom asocijacijom plivača u ledenoj vodi (IISA), ne bi li na taj način akcentovali brojne interesantne karakteristike i funkcije svog noviteta. Saradnja brenda Honor i IISA organizacije podrazumeva činjenicu da će neki od najboljih plivača u ledenoj vodi nositi Honor Magic Watch 2 prilikom napornih trka u okviru prvenstva Velike Britanije.

Učesnici dvodnevnog događaja biće vodeći svetski i britanski plivači, a oni će biti podvrgnuti nizu zahtevnih „trka“ u vodi čija je temperatura ispod nula stepeni. Uz pomoć Honor Magic Watch 2 sata, koji je idealan za takve aktivnosti zahvaljujući svojih 15 sportskih režima za treninge na otvorenom i zatvorenom, a uz to vodootporan do dubine od 50 metara, može da prati otkucaje srca korisnika, SWOLF rezultate, pređenu razdaljinu, brzinu i stepen zasićenosti krvi kiseonikom. Plivači će dobiti značajne podatke kojima će dodatno moći da unaprede svoje rezultate u vodi.

“Veoma smo srećni što možemo da objavimo našu saradnju sa IISA organizacijom. Pored toga što želimo da podstaknemo zajednicu da prihvati i pridruži se našoj #MoveBetter filozofiji, čija je suština praktikovanje aktivnog životnog stila, ovom saradnjom želimo takođe da istaknemo koliko moćna tehnologija može da bude i koliko možemo da je iskoristimo u pozitivne svrhe, bilo da su u pitanju profesionalni sportisti ili amateri koji se rekreativno bave bilo kakvom vrstom sporta. Najbolji primer za to je upravo naš najnoviji uređaj, pametni sat HONOR MagicWatch 2, koji zahvaljujući svojim naprednim funkcijama pomaže korisnicima da pomere svoje granice i napreduju svakog dana, kako fizički tako i psihički. Hrabrost koju pokazuju ovi plivači koji se takmiče u ledenoj vodi služi svima nama kao inspiracija da uvek težimo ka najboljoj mogućoj verziji nas samih", izjavio je Džordž Žao (George Zhao), predsednik kompanije HONOR.

Honor Magic Watch 2 model dolazi sa TruSeen™ 3.5 i TruSleep ™ 2.0 tehnologijama koje će vam pomoći da ispratite svoje otkucaje srca, čak i kad ste pod vodom, svoj san, i sve uz pametne savete za poboljšanje vaših aktivnosti i vašeg odmora. Kvalitetan san je nešto što nam je svima neophodno svakog dana, jer nam upravo to daje mogućnost da budemo najbolji što možemo i stremimo napretku.

Honor Magic Watch 2 je moderni i pametni aksesoar, namenjen svima koji ne pristaju na kompromise, ne odustaju pred prvom preprekom i onima koji su spremni da svakog dana daju sve od sebe. Pomerite i vi svoju granicu!