Harry Winston je upravo lansirao kolekciju satova inspirisanu slatkišima

Ko želi slatkiše kada možete imati dijamante?

Ako tek treba da započnete prazničnu kupovinu i želite da nekog zaista oduševite, razmislite o novoj kolekciji satova Harry Winston.

Najnoviji modeli u Winston Candy kolekciji inspirisani su arhivskim skicama kuće iz 1950-ih i 60-ih. Kao što verovatno već znate, ova preslatka linija ranije nam je ponudila koktel prstenje i minđuše, dok je sada podignuta na novi nivo poslasticama za naše ručne zglobove. Sa dragim kamenjem raznih boja koje krasi brojčanike okružene dijamantima, možemo slobodno reći da je svaki časovnik iz ove kolekcije umetničko delo, sam po sebi. 

Tim stručnjaka, koji je radio više od godinu dana na odabiru dragulja i izradi svakog komada, aranžirao je mandarinske garnate, retke turmaline, pastelne safire i bogate špinele intrigantnih oblika. 

Svaki sat od platine, koji meri 32,2 x 9,47 mm je umetničko delo za ručni zglob. Za izradu satova upotrebljeno je 64 dijamanta u obliku kruške, 59 plavih safira brilijantnog reza, 42 spesartita narandžaste boje, 8 brilijantno rezanih narandžastih spesartita i ukupno 197 dragulja koji okružuju crvene i narandžaste brojčanike od perli i sedefa.

I da li treba da vas podsetimo da nam praznici kucaju na vrata? Ove svetlucave lepotice bi bile najukusnije poslastice za ukrašavanje zgloba.

Luxury Experience