H. Moser & Cie predstavlja ograničeno izdanje Endeavour Center Seconds Genesis sata

Više slika

Više slika

H. Moser & Cie nije stranac kada se radi o najsavremenijim digitalnim prostorima i dizajnom satova koji pristaju avatarima u metaverzumu.

Novi H. Moser & Cie. Endeavour Center Seconds Genesis časovnik to potvrđuje. Razigran i vizuelno upečatljiv izgled njegovog osnovnog dizajna sadrži QR kod koji vas vodi do stranice za autentifikaciju za taj određeni sat. U pravom stilu slavnog brenda, ograničeno izdanje H. Moser & Cie. Endeavour Center Seconds Genesis kombinuje prepoznatljivu luksuznu minimalističku formu sa bezbrižnim, naprednim stilom za Web 3.0 generaciju.

Uzvišeni sat Endeavour Center Seconds Genesis ili 01100111 01100101 01101110 01100101 01110011 01101001 01110011 (kako se naziva u binarnom kodu) premošćuje vreme i prostor koji postoje između virtuelnih i realnih dimenzija. Hibridni sat, ako ga možemo tako nazvati, je fizički časovnik dizajniran da pristupi VIP ključu i dobije ranu prednost u pogledu jedinstvenih umetničkih dela i digitalnih sredstava.

Ograničeno izdanje sata ima okruglo kućište od nerđajućeg čelika prečnika 40 mm. Pikselizovani 3D štampani titanijumski okvir i odgovarajuća kruna okružuju QR kod ugraviran ispod safirnog stakla sačinjavajući svojevrsni skeletizovani brojčanik. Brzo skeniranje koda omogućava ulazak u metaverzum radi otkrivanja i interakcije sa timom i kolekcijama H. Moser & Cie.

QR kod je takođe izvor autentifikacije luksuznog sata, pri čemu obrazac može pomoći da se identifikuje svaki poseban model. Sat Endeavour Center Seconds Genesis dolazi uparen sa ručno šivenim sivim kožnim kaišem i crpi snagu iz automatskog mehanizma kalibra HMC 200 koji predstavlja 72-časovnu rezervu snage.

Kao opipljiv časovnik sa dušom vezanom za impresivan virtuelni svet, Endeavour Center Seconds Genesis sa svojim providnim poklopcem je ograničen na samo 50 primeraka koji se prodaju po ceni od 27.000 CHF (oko 29.000 USD). Ovi satovi nisu navedeni na listi najskupljih satova sveta, ali su definitivno jedni od najjedinstvenijih.

Luxury Experience