Gucci kolekcija časovnika za ljubitelje prefinjenog stila

Na ovogodišnjem Watches & Wonders sajmu, Gucci je lansirao novu haute horlogerie kolekciju, koju je osmislio Alesandro Mikele...

Novi asortiman sadrži četiri glavne linije, uključujući GUCCI 25H, G-Timeless, Grip i juvelirske časovnike, koji proslavljaju nasleđe slavne modne kuće. Švajcarski časovnici u sebi spajaju italijanski GUCCI DNK sa delikatnom horologijom. GUCCI 25H dolazi sa tankim kućištem, zbog kog je praktično neprimetan na ručnom zglobu. Dostupan u varijantama od nerđajućeg čelika i sa paveom, ovaj model takođe dolazi kao turbijon kreiran od zlata.

The Grip, koji ima mehanizam preskakajućih sati, sadrži disk na svom licu koji se rotira na svakih šezdeset minuta. Dizajn sadrži osvežene brojčanike sa kućištem od 18karatnog zlata, koje je kompletirano sa 44 baguette dijamanta.

Pored toga, G-Timeless je dekorisan motivom razigrane pčele, dok jedna iteracija dolazi sa Kering turbijonskim mehanizmom, koji je dekorisan juvelirskim brojčanikom. Sve dizajne možete videti u našoj galeriji ili u Gucci butiku prefinjenog nakita i časovnika, u Parizu.