Girard-Perregaux predstavlja Laureato 34mm High Jewellery časovnik ukrašen sa 1.791 dijamantom

Girard-Perregaux je spreman da ukrasi vaše ručne zglobove svojom najnovijom ponudom, pravim remek-delom smeštenim u kućište od ružičastog zlata...

Ono što ovaj sat čini remek-delom za poznavaoce sveta horologije jeste sjaj impresivnih dijamanata kojih ima 1.791, čije svetlucanje na zglobu blista kao oda veličanstvenosti, isprekidan samo očaravajućim ametistom koji svoje mesto pronalazi na kruni. Ovaj model je izraz legendardnog Laureato časovnika, sata koji je zauzeo svoje mesto na svetskoj sceni još 1975. godine sa revolucionarnim kvarcnim mehanizmom i složenim kućištem.

Broj dijamanata može izgledati neobično, ali nije bez razloga. Taj broj slavi godinu osnivanja kuće Girard-Perregaux - 1791. Svaki dijamant je ručno postavljen tradicionalnom tehnikom ugrađivanja u pravougaonik na brojčaniku, luneti, kućištu i narukvici. Tehnika je podrazumevala bušenje ružičastog zlata prema obliku i veličini svakog od 1791 dijamanta. Ovaj mukotrpan i pažljiv proces stoji kao dokaz izuzetnih veština majstora, a trajao je 86 sati.

Rezultat je raskošan prikaz dijamanata na satu koji se ponosi večnim dizajnom, impresionirajući bez preterivanja i uspevajući da učini časovnik ukrašen dragim kamenjem potpuno elegantnim. Laureato 34mm High Jewellery kreacije će biti dostupan za prodaju u februaru u Girard-Perregaux butiku u Ženevi, u saradnji sa Buchererom. Cena je dostupna na zahtev.

Luxury Experience