Ferragamo Secret: fuzija elegancije i misterije

Više slika

Više slika

Ferragamo je predstavio svoje najnovije horološko remek-delo - Ferragamo Secret.

Ovaj sat, koji je dizajnirao kreativni direktor Maksimilijan Dejvis, neprimetno spaja eleganciju sa aurom misterije, oličava moderan stil i sofisticiranost, dok ostaje veran nasleđu izrade i inovacije kuće.

Ferragamo Secret na prvi pogled izgleda kao prefinjena narukvica koja odiše ženstvenošću i luksuzom. Međutim, skriven u njegovom dizajnu, leži diskretno postavljen mehanizam za zaključavanje, koji otključava njegovu skrivenu tajnu. Nežnim pritiskom na krunu, gornji poklopac se graciozno podiže, otkrivajući zadivljujući brojčanik. Ova jedinstvena karakteristika daje Ferragamo Secret satu dvostruku suštinu, spajajući privlačnost dragocenog komada nakita sa funkcionalnošću kvarcnog sata.

Narukvica ukrašena složenim teksturama dopunjuje dizajn, dodatno naglašen pokretnim poklopcem sa ugraviranim vertikalnim Ferragamo logoom. Ovaj sat oličava privlačnost i sofisticiranost pozivajući pojedince da prigrle misteriju skrivenu u njegovom elegantnom dizajnu. Takođe odražava moderan luksuz, nudeći uvid u nadolazeću kolekciju koja će biti lansirana sledeće jeseni.

Ferragamo Secret je dostupan u prodavnicama i na sajtu brenda, kao i preko odabranih specijalizovanih prodavaca širom sveta po ceni od 1450 evra.

Luxury Experience