Džej-Zijev sat s dijamantima prodat za 1,5 miliona dolara na aukciji

Ovaj blještavi komad, sa preko 450 dijamanata, privukao je pažnju na aukcijskom događaju u Atlantik Sitiju u ponedeljak.

Sat s dijamantima ovog repera iz Bruklina, brenda Jacob & Co., upravo je prodat za čak 1,5 miliona dolara na Džej-Zijevoj noći u kazinu tokom aukcije u kojoj su učestvovale mnoge poznate ličnosti, a koja je organizovana kako bi prikupljena sredstva išla njegovoj humanitarnoj organizaciji Reform Alliance. Događaj je održan u kazinu Ocean Resort u Atlantik Sitiju 2. oktobra. Komičar Kevin Hart bio je domaćin ovog glamuroznog događaja na kojem je navodno prikupljeno 24 miliona dolara za organizaciju koja pomaže bivšim zatvorenicima da se ponovo integrišu u svakodnevni život i rad. Iako je sat ukrašen dijamantima bio prava zvezda večeri, prisustvovalo je preko 250 VIP osoba, od Toma Brejdija do Kim Kardašijan.

Nazvan Caviar Tourbillon World Timer, Džej-Zijev sat prečnika 47,5 mm je napravljen od 18-karatnog belog zlata i ima brojčanik s neverovatnih 204 baget dijamanta. Dodatnih 294 dijamanta prekrivaju njegovu lunetu, kućište i narukvicu, ukoliko želite još više sjaja. Pored turbijona sa ručnim navijanjem na brojčaniku sata nalaze se i tri svetska tajmera sa imenima gradova kao što su Los Anđeles, Ženeva i Dubai. Sat nudi impresivnu rezervu snage od 120 sati i prikazuje svoj šareni "Rainbow" turbijon mehanizam kroz prozirno kućište. Luksuzna mornarsko plava narukvica zaokružuje izgled.

Kupac sata nije imenovan do trenutka objavljivanja, ali s obzirom na listu gostiju, to bi svakako mogla biti neka poznata osoba. Pored Džej-Zija, drugi osnivački članovi upravnog odbora Reform Alliance, uključujući Majkl Rubin, Mik Mill, Klara Vu Tsai, Majk Novograc i izvršni direktor Reform Robert Ros, pojavili su se na slikama sa događaja. Druge zvezde poput Metjua Mekonahija, Tifani Hadiš, Aleks Rodrigez, Lil Kim, Travisa Skota, LaLa Entoni i Džek Harlou takođe su prisustvovale.

Reperi Fabolous i French Montana izašli su na scenu u svečanoj odeći kao zabava večeri. Džej-Zi nije zgrabio mikrofon da ih prati, ali njegov crni sako s grafičkim printom napravio je dovoljno utiska bez pratećeg nastupa.

Luxury Experience