Drejkov novi sat od 620.000 dolara

Najnoviji dodatak kolekciji vrhunskih časovnika čuvene zvezde inspirisan je igrama na sreću…

Slavni reper, Drejk, naširoko je poznat i po svojoj kolekciji skupocenih satova o kojima neretko pišemo, ali njegov najnoviji Jacob & Co. Astronomia Casino model izdvaja se od čopora, i to ne samo zbog cene od 620.000 dolara. Inspirisan jednom od omiljenih igara iz kazina, ovaj časovnik na sebi nosi sasvim funkcionalni točak za rulet oko perimetra svog lica.

Časovnik je ručno izrađen sa postavkom sa četiri ručice. Prva od njih na sebi nosi keramičku kuglicu, druga nosi turbijon sa tri ose, treća sadrži rimske brojeve koji mere vreme, dok četvrta nosi beli dijamant kao svoj glavni ukras. Prema zvaničnoj Instagram objavi slavnog brenda, na svakih trideset sekundi dragi kamen menja svoju poziciju, kako bi nam dao priliku da uživamo u svim njegovim licima.

Kućište ovog modela koje meri 50mm napravljeno je od 18k roze zlata sa safirnim detaljima. Svaki element koji se u njemu nalazi radi skladno i konstantno, zahvaljujući oscilatoru koji se nalazi u srcu turbijona sa tri ose. Na taj način, kreiran je predivni displej sa prikazom unutrašnjih radova, koji je fiksiran na luksuzni kaiš bogate teksture. Ručno navijajući mehanizam koji potpisuje ovaj brend ima rezervu energije od 60 sati, a samo 88 ovakvih modela će biti proizvedeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heavy agenda.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on