Drejk se počastio novim ekskluzivnim Patek Philippe modelom

Reper je dodao još jedan Patek Philippe model svojoj kolekciji…

Pominjanje imena luksuznih brendova svakako nije ništa novo u hip hop žanru, ali ipak, retko kada čujemo da se pominje jedan određeni proizvod. Ipak, pre samo nekoliko dana, Drejk je sve to promenio. Samo nekoliko sati nakon što je predstavio svoju novu saradnju i video sa Future-om, nazvanu Life Is Good, reper je putem Instagrama sa svojim fanovima podelio unikatni Patek Philippe Nautilus koji se pominje u tekstu njegove nove pesme, čak tri puta. Ovo svakako nije sasvim obični Nautilus – posedovanje jednog ovog modela smatra se neverovatnim poduhvatom zbog masivnih lista čekanja za isti. Drejkova verzija, Ref- 5762, poseduje još ekskluzivniji pedigree: prema navodima, ovaj model je delo Virdžila Abloa, kreativnog direktora muškog odseka Louis Vuitton brenda i osnivača Off-White™ modne kuće.

Prekriven stotinama smaragda, ovaj časovnik predstavlja opčinjavajuću simfoniju zelene boje. Ipak, ono što ga izdvaja od drugih nije njegovo prilagođavanje ili izrada po meri – to je sasvim uobičajeno u krugovima sa bankovnim računima koji broje milione, već činjenica da ovaj model skriva svoj čuveni Patek dizajn, i njegov logo. Zapravo, samo ime ove luksuzne kuće satova nije nigde vidljivo.

Dizajniran od strane Džeralda Gente, Nautilus je moderni klasik koji je u proizvodnji od 1976.godine, a bio je karakterističan po svom horizontalno dekorisanom, sportskom brojčaniku, što je Drejkovo izdanje u celosti prikrilo dragim kamenjem.

Pored ovog Patek Philippe modela, Drejk ima nekoliko ekstravagantnih Nautilusa u svojoj kolekciji. Kada je bio na Toronto Raptors utakmici, reper je na svom ručnom zglobu poneo retku roze zlatnu iteraciju, dekorisanu sa preko 1.000 dijamanata, koja košta neverovatnih 600.000 dolara.