Drejk dodao novi skupoceni sat svojoj raskošnoj kolekciji

Ovo je najluksuzniji sat slavnog repera, otkako je kupio svoj kontroverzni Richard Mille model...

2020.godina, puna je destabilizacije, da najblaže kažemo. Ipak, dok je mnogima od nas korona virus u potpunosti promenio život, neke stvari ostaju iste – među njima je i Drejkova sposobnost da se pohvali svojim bogatstvom, na najraskošniji mogući način.

Slavni reper je tokom prethodne nedelje dodao novi časovnik svojoj blještavoj kolekciji – Rolex Day-Date dekorisan dijamantima, sa zlatnom Chrome Hearts narukvicom. I dok je časovnik po svemu sudeći brzo dobio odobrenje baze fanova slavnog repera, oni objektivniji među njima, proglasili su ga ružnim.

Kanadski reper je naravno svoj novi sat predstavio putem Instagrama. Na videu, možemo ga videti kako se vozi u jednom od svojih raskošnih automobila – Mercedes Maybach S Class Landaulet, kada je podigao svoj ručni zglob i okrenuo ga tako da svi mogu videti neverovatni časovnik koji on nosi.

Moramo priznati, činjenica je da je ovaj časovnik definicija neukusa. Na osnovu još jedne slike koju je Drejk podelio, u pitanju je osnovni Day Date model sa poliranim zlatnim licem i kućištem, zajedno sa bazom koja je dekorisana hrpom dijamanata. Daleko apsurdniji aspekt ovog modela jeste njegova zlatna narukvica, koja je nastala kao delo slavnog losanđeleskog brenda, Chrome Hearts.

Neki entuzijasti streetwear mode i fanovi Drejka, procenili su da ovaj model vredi 200.000 dolara, dok sam časovnik u svojoj osnovnoj varijanti nije ni blizu te cene.

Pored ovog modela, Drejk poseduje čitav arsenal skupocenih časovnika – samo prošle godine, on se pohvalio Patek Philippe Nautilus satom koji košta 600.000 dolara, Jacob & Co Astronomia Casino koji je procenjen na 620.000 dolara i Richard Mille Erotic Tourbillon modelom, koji je vredan 750.000 dolara.