DJ Khaled je upravo pokazao neprocenjivi zlatni sat sa dijamantima

Poznat po svom raskošnom načinu života, DJ Khaled je upravo pokazao zlatni dijamantski sat Jacob & Co. Billionaire ΙΙΙ, terajući pratioce da se zapitaju da li je ovo novi model ili komad napravljen isključivo za njega.

Nema sumnje da DJ Khaled voli luksuzan način života. On nikada nije krio svoju ljubav prema skupim stvarima i vrhunskim zadovoljstvima - od satova i hotela do automobila i privatnih aviona - često snimajući sebe na društvenim mrežama kako živi životom o kojem mnogi sanjaju.

Jedna od njegovih najnovijih Instagram priča predstavlja sat koji izgleda kao verzija linije Jacob & Co. Billionaire ΙΙΙ. Međutim, pošto nikada nismo videli ovaj model u zlatnoj boji, pitamo se da li DJ Khaled debituje sa potpuno novom verzijom na svom zglobu ili je ovo prilagođeni model napravljen samo za njega.

DJ Khaled je u prošlosti nosio Jacob & Co. Billionaire ΙΙΙ sa belim dijamantima, na dodeli Oskara 2022, čija je cena 3 miliona dolara. Sat koji nosi u svojoj Instagram priči izgleda veoma slično ovom modelu, ali izgleda da ima zlatni okvir umesto srebrnog. Ako Jacob & Co. ima zlatni model Billionaire III, čini se da sat još nije dostupan javnosti.

Sat Billionaire III, koji veoma podseća na onaj koji je nosio Khaled, ima narukvicu od belog zlata sa 325 dijamanata, kućište 54 x 43 mm sa dodatnim dijamantima koji pokrivaju okvir i kopču i ukupno 17.700 karata.

Dok model Billionaire III košta 3 miliona dolara, postoji još jedan sat Jacob & Co. Billionaire koji je još raskošniji: Billionaire Ashoka ima 260 karata dijamanata u 18-karatnom belom zlatu. Ovaj komad košta 18 miliona dolara, što je cena koja nije sprečila profesionalnog boksera Flojda Mejvedera da kupi jedan za svoju kolekciju 2018.

Satovi Billionaire της Jacob & Co. su sinonim za ekstremni luksuz, i nije iznenađenje da je Khaled brzo pokazao zadivljujući komad na društvenim mrežama. Osim toga, on nije jedini. Nedavno se Kristijano Ronaldo pohvalio Jacob & Co. časovnikom od 700.000 evra, dok je od decembra 2022. brend već lansirao dva ultraluksuzna modela posvećena slavnom portugalskom fudbaleru.

Luxury Experience