Chopard Happy Sport Chrono - na granici između nonšalancije i stila

Chopard je predstavio Happy Sport Chrono na sajmu Watches &Wonders 2022...

Chopard je Happy Sport časovnik prvi put predstavio 1993. dodajući značenje eri kroz model sa revolucionarnim duhom koji omogućava dijamantima da plešu preko njegovog brojčanika. Ovaj hrabri potez, prvi u organizovanom svetu časovničarstva, trebalo je da postane stvar koja je promenila istoriju. Cenjen i bez premca, Happy Sport je postao amblem na zglobovima dama koje su svesne svog stila.

Hvaljena ikona ženstvenog časovničarstva koja je od svog nastanka prevođena u različitim smelim stilovima, ponovo je osmišljena u novom izdanju hronografa. Karolina Šojfele je današnjim modernim ženama poklonila ultra-šik verziju u obliku Happy Sport Chrono modela.

Ovaj odvažni sat prečnika 40 mm ima sve što je potrebno. Po prirodi je sportski i u suštini etički. Sedam dijamanata plešu oko prelepog zlatnog brojčanika, koji je uokviren etičkim kućištem od 18-karatnog ružičastog zlata. Happy Sport Chrono pokreće mehanizam hronografa sa 54-satnom rezervom snage i savršenstvom hronometra sa sertifikatom COSC. Njegov završni detalj je tegetplavi kožni kaiš koji doprinosi elegantnom, ali istovremeno nonšalantnom izgledu modela.

Happy Sport Chrono sa dijamantima dostupan je na zvaničnom Chopard sajtu po ceni od 33.500 dolara.