Chanel predstavlja capsule kolekciju satova Chanel Electro

Chanel predstavlja svoju kolekciju satova "CHANEL ELECTRO", sa grafičkim kodovima pozajmljenim iz elektro kulture 90-ih.

Elektro muzika rođena je iz noćnog života 90-ih i oličenje je ere - Waltpaper and the Club Kids, Limelight i Disco 2000.  Elektronska muzika je prešla granice zvuka, stvarajući autentičnu estetsku kulturu. Izvođenje je postalo sveobuhvatno, senzorno, grafičko iskustvo koje je nadilazilo zvuk. Neodvojiva od mesta gde je evoluirala, elektro kultura se razvila u punopravni umetnički žanr.

„Osmislio sam ovu kolekciju poput programa performansa, pozivajući naše klasike J12, PREMIERE, CODE COCO i BOY · FRIEND da se smenjuju na ovoj sceni i crpe inspiraciju iz kodova ovog sveta“, objašnjava Arnaud Chastaingt,direktor Fine Watchmaking Creation Studia.

J12 ELECTRICO

Inspirisan energijom elektronske muzike, CHANEL ponovo predstavlja sat J12, legendarni model koji je kreiran od keramike i čelika u crnoj boji sa brojevima koji su predstavljeni neon tonovima. Dostupan je u verziji od 38 mm ili 33 mm, opremljenoj visoko preciznim kvarcnim mehanizmom. Sat J12 je lansiran u limitiranom izdanju od 1255 komada.

PREMIERE ELECTRICO

Inspirisan energijom elektronske muzike, CHANEL iznova otkriva PREMIERE sat u crnoj verziji od čelika sa narukvicom od lanca protkanom raznobojnom kožom. Sat je predstavljen u limitiranom izdanju od 555 komada.

CODE COCO ELECTRICO

Inspirisan energijom elektronske muzike, CHANEL ponovo otkriva CODE COCO sat sa prošivenim kožnim kaišem u neonsko roze boji sa crnim pletenicama. Crni dizajn od čelika postavljen je dijamantima i opremljen kvarcnim mehanizmom visoke preciznosti. Predstavljen je u ograničenoj kolekciji od 255 komada.

BOY · FRIEND ELECTRO

Inspirisan energijom elektronske muzike, CHANEL ponovo otkriva sat BOY · FRIEND u čeličnoj verziji sa 142 brilijanta. Ova nova interpretacija ukrašena je motivom robota i prošivenim kaišem od teleće kože podstavljenim u neonsko roze boji. Lansiran je u limitiranoj kolekciji od samo 55 komada.

Sa ponovnim otvaranjem i pokretanjem noćnog života u gradovima širom sveta, nema boljeg vremena za lansiranje kolekcije koja poštuje eru čistog, autentičnog haosa i energije. Ovi satovi su savršeni modni dodaci za novu eru postpandemijskog noćnog života.