CARTIER ČASOVNIK OD 250.000 DOLARA

Ballon Bleu je jedna od najpopularnijih kolekcija Cartier brenda, a sastoji se od luksuznih časovnika sa neprevaziđenom elegancijom…

Takve časovnike možemo videti na ručnim zglobovima Kejt Midlton i drugih članova britanske kraljevske porodice. Serti Vibrant izdanje se teško može smestiti u neku određenu kategoriju – on nije baš kitnjast, mada se to teško može reći za časovnik koji dekoriše ovoliki broj dijamanata.

On ima kućište prečnika 42 mm napravljeno od 18-karatnog belog zlata, dekorisano sa 201 dijamantom, kao i plavičaste kazaljke i krunu koja je dekorisana safirima. Predivni brojčanik dekorisan je sa 123 brilijantno sečena dijamanta, koji su postavljeni tako das vi zajedno pomalo osciliraju i stvaraju opčinjavajući efekat koji ranije nije viđen na jednom ručnom satu. To nije sve: Serti Vibrant časovnik ima i narukvicu od rodijuma sa 18-karatnim belim zlatom, koja je dekorisana sa 985 dijamanata, što znači da svo drago kamenje na ovom satu teži zajedno 15 karata.

Samo 20 komada ovog prefinjenog časovnika po imenu Serti Vibrant biće proizvedeno, svaki će biti individualno numerisan i koštaće 250.000 dolara.