Bvlgari je predstavio sat posvećen italijanskom jedrenjaku Amerigu Vespučiju

BVLGARI je predstavio svoj sat specijalnog izdanja „Amerigo Vespucci“, odajući počast istoimenom brodu italijanske mornarice i njegovom nasleđu.

Paleta boja sata inspirisana je bojom ratnih brodova iz 19. veka. Aluminijum GMT model koristi svetleću kazaljku za sat i dve kontrastne crne i žute 12-časovne zone kako bi vam pomogao da razlikujete dan i noć. Kazaljka sata podseća na Vespučijeve pozlaćene crne ograde, koje se samopodešavaju kada se krunica od titanijuma pomeri na drugu poziciju, a Super-LumiNova oznake sata i bele kazaljke imaju za cilj da dočaraju zvezdanu noć na moru.

Na brojčaniku od titanijuma je ugraviran moto broda: „Non chi comincia ma quel che persevera“, što znači „Ne onaj koji počinje, već onaj koji istrajava“. U međuvremenu, robusna, a opet fleksibilna gumena traka podseća nosioce na prepoznatljive dizajnerske kodove BVLGARI brenda. Sat ima prečnik od 40 mm i vodootporan je do dubine od 100 metara.

„Kao da prkosi diktatu vremena, BVLGARI Aluminium GMT sa ovim specijalnim izdanjem „Amerigo Vespucci“, prati stope velikih istraživača. Bilo na blagim talasima, uzburkanom moru ili suvom, obnavlja intenzitet jedinstvenog iskustva i pruža poziv da uživate u radostima putovanja, dok sa samopouzdanjem gledate u budućnost”, navodi se u saopštenju brenda.

BVLGARI će kreirati samo 1.000 komada svog specijalnog izdanja sata „Amerigo Vespucci“.

Luxury Experience