Bulgari prevazilazi sam sebe veličanstvenom kolekcijom satova

Bulgari brend nastavlja da podiže lestvicu luksuza i izuzetne izrade, unoseći u svet ovih superlativa kombinaciju švajcarskog časovničarstva i italijanskog dizajna u formi The Bulgari High-End Watch 2020 Novelites…

Ovi luksuzni satovi će vas oduševiti svojim juvelirskim momentima, koji su inspirisani periodom baroka, oslikanim jarko obojenim materijalima. Kolekcija na savršeni način opravdava termine kao što su haute juvelirstvo i haute časovničarstvo, stvarajući pravu magiju sa dijamantima, obojenim draguljima kao što su pink safiri, Paraiba turmalini, smaragdi, biseri, praćeni aligatorskom kožom i drugim detaljima. Ova kolekcija je odvažna, metaforična i jednostavno očaravajuća.

The Octo Roma Arabesque

Glavni fokus ovog veličanstvenog časovnika jeste njegov vibrantni brojčanik, koji je dekorisan kombinacijom pink safira, turmalina, smaragda i dijamanata u formi veza baroknog dizajna. Rimski uticaji naglašeni su u formi arabesknog brojčanika prečnika 40 mm, koji je kreiran od 18-karatnog pink zlata. U sebi, ovaj model krije caliber BVL 268, najtanji turbijon na tržištu, koji ga čini podjednako impresivnim.

The Lady Arabesque Secret Watch

Uticaji arabeske vraćaju se na scenu sa ovim modelom, koji je kamufliran dizajnerskim elementima ovog dezena. Ukoliko ne možete odmah primetiti brojčanik, on se nalazi u sredini, za dlaku izvan centra. Fantastično dekorisani sat kreiran je od pink zlata, sa skoro 30 karata pink safira, Paraiba turmalina, smaragda i oko 13 karata dijamanata.

The Serpenti Misteriosi Baroque Pearls Secret Watch

12-karatni smaragd, 220 bisera i skoro 2.300 sati rada potrebni su za izradu ove unikatne kreacije, koja je ovenčana smaragdima, Akoya biserima i dijamantima. Model je kreiran kao omaž Perla Scaramazza – baroknim biserima koji imaju nepravilni oblik. Čuvena Bulgari Serpenti se pojavljuje na ovom odvažnom časovniku, dok je brojčanik prekriven dijamantima skriven ispod veličanstvenog smaragda.

The Serpenti Misteriosi Intrecciati Sapphires

Dvoglava zmija se vraća na scenu, a ovoga puta je zakačena na narukvicu od perlica, koja je kreirana sa 426 safirnih perli, koje teže više od 100 karata. Ovo je bez sumnje najfluidniji časovnik kolekcije, jer perlice zmijsku estetiku prenose do savršenosti. Model je napravljen od 18-karatnog zlata, sa brojčanikom i mehanizmom koji su smešteni u jednoj od dve zmijske glave.

The Octo Roma Tourbillon Sapphire Malachite

Podižući lestvicu horologije za nekoliko nivoa, ovaj časovnik prečnika 44 mm smešten u kućište od platine, dobio je detalje od malahita. Model pokreće BVL 206 mehanizam, napravljen od 18-akratnog belog zlata. Dodatak malahita časovniku pruža satensku, zelenu estetiku, koja može biti postignuta samo ovim poželjnim plemenitim materijalom. Skeletonizovani časovnik takođe je dobio indekse dekorisane malahitom, koje savršeno odgovaraju njegovim kazaljkama. Ovom izobilju doprinosi i zeleni kaiš, koji je kreiran od aligator kože, sa kopčom od 18-karatnog zlata, dekorisanom dijamantima. Ovaj superlativni model ograničen je na samo 30 komada.