Breitling linija Superocean dobija šareni zaokret novim izdanjima Rainbow-Dial

Breitling je uhvatio suštinu okeana uvođenjem dva uzbudljiva dodatka svojoj liniji Superocean.

Predstavljena na festivalu surfovanja i motocikala „Wheels and Waves“ u Bijaricu, ova nova izdanja slave živu kulturu surfovanja i uzbuđenje istraživanja dubokog mora.

Odnos brenda Breitling sa okeanom dobija šareni zaokret sa novim Superocean Automatic 42 i 36 rainbow-dial izdanjima. Ovi modeli crpe inspiraciju iz legendarnog SuperOcean Slow Motion iz 1960-ih i 1970-ih, poznatog po svojoj jednostavnosti i visokoj čitljivosti. Nova izdanja, međutim, dodaju razigrani obrt sa časovnicima i kazaljkama premazanim u brilijantnom gradijentu Super-LumiNova® nijansi. Od dnevnog do slabog svetla, brojčanici svetle u spektru boja uključujući žutu, zelenu, plavu, indigo, ljubičastu, crvenu i narandžastu, obezbeđujući vidljivost i dodir zabave.

Dostupni u četiri živopisne verzije od nerđajućeg čelika prečnika 42 mm sa gumenim kaiševima u tirkiznoj, akvamarin, narandžastoj i žutoj, kao i u sofisticiranoj verziji od 36 mm sa belim brojčanikom u kombinaciji sa kućištem od nerđajućeg čelika i 18-karatnog zlata, ovi satovi su dostupni za kupce različitog ukusa i stilova.

Breitling je takođe osvežio svoj najprodavaniji model tirkiznog brojčanika prečnika 44 mm, koji sada ima „tone-on-tone“ tirkizni gumeni kaiš. Ova promena poboljšava estetsku privlačnost, pružajući upečatljiv kontrast sa crnim okvirom od keramike. Sat, napravljen i za akciju i za razonodu, ima sportski gumeni kaiš sa kopčom za mikropodešavanje i poliranim keramičkim okvirima otpornim na ogrebotine.

Za one koji traže performanse bez premca, Superocean Automatic 46 Super Diver je konstruisan da se bori u dubinama sa vodootpornošću do 1000 metara. Ovaj model je dostupan sa opcijama brojčanika u zelenoj ili crnoj boji, svaki uparen sa odgovarajućim keramičkim umecima, što ga čini istaknutim i u vodi i van nje.

Pored toga, Superocean Automatic 46 Super Diver uključuje unutrašnje kućište dizajnirano da zaštiti sat od magnetnih smetnji, održavajući njegovu preciznost u bilo kom okruženju.

Napravljen od titanijuma lakog kao pero, ovaj model nudi ili gumeni kaiš u skladu sa bojama ili elegantnu narukvicu od titanijuma, kombinujući vrhunsku funkcionalnost sa nautičkim stilom.

Poklapajući se sa ovim zapanjujućim izdanjima, Breitling je takođe predstavio knjigu o surfovanju koju je izdao Ricoli. Ova knjiga je posveta kulturama surfovanja širom sveta, sa pričama i fotografijama koje hvataju duh surfovanja, a napisao ju je Ben Mondi sa uvodom osmostruke svetske šampionke Stefani Gilmor. Knjiga se kreće kroz surf zajednice na šest kontinenata uz doprinose 16 Breitling ambasadora za surfovanje, nudeći duboko uranjanje u zajedničke strasti i živopisne priče surfera, slaveći njihovu povezanost sa morem.

Luxury Experience