BREITLING ZA BENTLEY - GMT Chronograph sat

Kako bi obeležili premijeru novog Bentley GT Continental modela za 2011. godinu, njihovog najsofisticiranijeg kupea, švajcarski proizvodac satova, Breitling, je napravio novi Bentley GMT Chronograph Breitling sat. 

 

U ograničenoj seriji od 1000 komada širom sveta, ovaj sat se odlikuje unutrašnjom koronom i gumenom narukvicom u poznatoj „British Racing Green“, zelenoj boji, koja je karakteristika najboljih engleskih trkačkih automobila. 

Breitling je predstavio novi Bentley GMT Chronograph sat, kao sledeći korak u poznatom partnerstvu sa kućom Bentley, što se do sada pokazalo kao uspešna sinergija dva velika brenda. Niz dosadašnjih fantastičnih satova nastaviće se proizvodnjom novog modela, koji je predstavljen kao „međunarodni ambasador legendarne britanske automobilske tradicije“ od strane Breitlinga. 

Sa 38 dragulja, samonavijaući Bentley GMT Chronograph sat ima elegantno 49mm kućište od nerđajućeg čelika, crni brojčanik sa srebrnim i zelenim detaljima, koji mu daju luksuzan izgled, ugrađeno safirno staklo obrađeno protiv odsjaja svetlosti sa obe strane i vodootporan je do 100 metara. Opremljen sistemom za praćenje više vremenskih zona, predstavlja savršenog pratioca poslovnih ljudi, koji često putuju u različite krajeve sveta.

Njegova dvosmerna rotirajuća korona, postavljena na vrhu drugog unutrašnjeg prstena sa podelom od 24 časa, dozvoljava vam da bolje podesite sistem više vremenskih zona, na kojoj su obeležena 24 najveća grada na svetu. Još jedna interesantna komplikacija, je poseban GMT centralni indikator hronografa, koji prelazi brojčanik za 30 sekundi, umesto uobičajenih 60s. Sat je COSC sertifikovan i ima Breitling kalibar 47B mehanizam, sa preciznih 8 vibracija u sekundi. 

Mešavina celika, zelene, crne i crvene boje, stvara zanimljiv i sportski izgled. Crveni detalji svakako doprinose funkcionalnosti i boljoj vidljivosti indikatora, što Bentley GMT Chronograph sat čini pravim predstavnikom Breitlinga.

Bentley-GMT-auto