Breguet lansira nove modele sa nautičkom inspiracijom

Jedna od najikoničnijih časovničarskih kolekcija, sada dobija sasvim novi izgled...

Marine kolekcija duboko je ukorenjena u temeljima Breguet nasleđa. Ove godine, Breguet brend odlučio je da proslavi svoju najpoznatiju kolekciju u varijantama od roze i belog zlata, sa odgovarajućim narukvicama, lansirajući Marine 5517, Chronographe 5527 i Alarme Musicale 5547.

Prvi novitet, Marine 5517, sadrži prikaz datuma i jednostavni brojčanik sa ti kazaljke. Marine Chronographe 5527, sa druge strane, meri kratke vremenske intervale, dok Marine Alarme Musicale 5547, sadrži komplikaciju alarma, kao i prikaz datuma i vremena za dodatnu vremensku zonu.

Pored toga, svaki časovnik dostupan je u tri verzije – titanijumskoj, od belog ili roze zlata. Titanijumski model dobio je elegantni brojačnik od zlata, dok modeli od belog i roze zlata poseduju zlatne brojčanike koji su ručno obrađeni i dekorisani talasastim motivima.

Pored toga, Breguet takođe nudi ova tri modela sa pratećim zlatnim narukvicama, koji im daju sportski izgled. Sa zadnje strane kućišta možemo videti omaž nautičkim svetu na svakom od njih.

Ipak, iznad svega, možemo slobodno reći da su najnoviji Marine časovnici kreirani kao idealna kombinacija vanvremenske estetike i tehničkih performansi, kako bi i dalje služili kao inspiracija istraživačima današnjice.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion