Bredli Kuper u novoj Louis Vuitton kampanji

Slavni glumac i režiser, Bredli Kuper, pojavio se u najnovijoj reklami brenda Louis Vuitton, tačnije u kratkom filmu koji je posvećen njihovom novom Tambour časovniku…

U kratkom filmu koji je režirao Damijen Šazel, Bredli Kuper nam predstavlja novi Tambour časovnik Louis Vuitton brenda, dok se kreće ulicama Pariza, na putu ka svojoj voljenoj. Časovnik prečnika 40 mm napravljen je od čelika i zvanično je debitovao u julu, dvadeset jednu godinu nakon predstavljanja prvog modela iz ove serije.  

Kao što možete videti, časovnik poseduje uglađeni sivi brojčanik sa podbrojčanikom koji meri sekunde, uz fluorescentne indekse i kazaljke kreirane od belog zlata. Kuper je poneo ovaj časovnik u kombinaciji sa osnovama stilske muške garderobe, odnosno belom majicom i čino pantalonama, noseći preko jesenji mantil. Tokom snimka, možemo ga videti kako često gleda na svoj Tambour sat na svom putu ka muzeju Orsej.

Unutar kućišta, ovaj časovnik skriva novi LFT023 mehanizam, koji radi pri frekvenciji od 28.000 vph i poseduje rezervu energije u trajanju od 50 sati. Pored toga, mehanizam poseduje i mikro-rotor kreiran od 22-karatnog roze zlata, uz sertifikovani hronometar. Ukoliko želite da vidite kako ovaj mehanizam radi, jednostavno okrenite časovnik na poleđinu i uživajte u pogledu.

Narukvica od nerđajućeg čelika kompletira novi Louis Vuitton komad, sadržeći trostruku kopču. Ispis “Louis Vuitton Paris, Fab. En Suisse” može se videti na poziciji šest sati, dok je naziv brenda ispisan oko baze, a sam LV logo se pojavljuje na koroni.

Kuper, koji je dobio dosta pažnje javnosti zbog svoje nove uloge u filmu Maestro, u kom igra Leonarda Berstina, postao je prvi Louis Vuitton ambasador satova u septembru prošle godine. Njegovo angažovanje podudarilo se sa dvadesetom godišnjicom Louis Vuitton Watches odseka i predstavilo je prvi veliki korak Žan Arnoa, direktora odseka za časovničarstvo i razvoj. Četrdesetosmogodišnji glumac se takođe može videte sa novim Louis Vuitton Tambour časovnikom na ruci na seriji portreta koje je radio Mario Sorenti.

I za kraj, možemo reći da se Tambour prodaje po ceni od 18.500 dolara i da je dostupan za kupovinu u Louis Vuitton buticima širom sveta.

Luxury Experience