BR 03 White Steel & Gold – nova era elegancije kompanije Bell & Ross

Bell & Ross je dugo bio sinonim za inovativne i elegantne satove, a kolekcija BR 03, koja je prvobitno lansirana 2006, a nedavno i redizajnirana 2023. godine, ističe se kao jedna od vodećih.

Ove godine, Bell & Ross predstavlja novi model koji obuhvata sofisticiranost i modernost – BR 03 White Steel & Gold. Ovaj časovnik označava značajnu evoluciju u liniji BR 03. Sat spaja robusnost čelika sa raskošom 18-karatnog ružičastog zlata, stvarajući luksuzan, ali izdržljiv modni dodatak. Kombinacija ovih materijala, prvi put popularizovana 1970-ih, donosi sportsku, ali prefinjenu estetiku koja se dopada i muškarcima i ženama koji traže originalnost i eleganciju.

Brojčanik BR 03 White Steel & Gold je pravo remek-delo. Sa završnom obradom od opala, odiše svetlim i prozračnim osećajem koji je istovremeno privlačan i sofisticiran. Postizanje ove jedinstvene teksture uključuje pedantno umeće, uključujući pažljiv proces elektrolize za nanošenje sloja mat srebra, nakon čega sledi precizno oblikovanje sa Levant kamenom kako bi se postigao željeni efekat. Ovaj zamršeni proces rezultira brojčanikom koji prelepo hvata svetlost, stvarajući blago prelivajuće refleksije koje doprinose njegovoj privlačnosti.

Uprkos svom prefinjenom izgledu, novi sat ostaje veran Bell & Ross korenima u kreiranju profesionalnih satova. Prozirni brojčanik pruža odličnu pozadinu za precizne oznake sati, minuta, sekundi i datuma. Indeksi i brojevi sa aplikacijama od ružičastog zlata, ispunjeni bež Super-LumiNova®, obezbeđuju čitljivost u svim uslovima osvetljenja. Skeletizovane kazaljke za sate i minute, takođe izrađene od ružičastog zlata i obložene luminiscentnim materijalom, dodatno poboljšavaju vidljivost, zaštićene antirefleksnim safirnim kristalom koji podseća na nadstrešnicu pilotske kabine borbenog aviona.

BR 03 White Steel & Gold održava kultni dizajn „kruga unutar kvadrata“ koji drže četiri zavrtnja, potpis serije BR 03. Ova geometrijska čistoća u kombinaciji sa sofisticiranim spojem materijala daje satu jedinstven i moćan vizuelni identitet. Vodootporan do dubine od 100 metara, funkcionalan je koliko i moderan.

Sat pokreće pouzdani mehanički mehanizam BR-CAL.302-1 sa samonavijanjem, koji nudi robusnu rezervu snage od 54 sata. Ovo osigurava ne samo tačnost već i udobnost, što ga čini pouzdanim pratiocem za svakodnevno nošenje.

Njegov zadivljujući brojčanik dopunjuje braon kožni kaiš sa belim šavovima koji dodaje dašak klasične elegancije. Ova harmonična igra boja i materijala izdvaja BR 03 White Steel & Gold, čineći ga svestranim dodatkom svakoj kolekciji satova. Pozicioniran između referenci čelika i zlata, nudi uravnoteženu cenu, što doprinosi njegovoj privlačnosti.

Luxury Experience