Bell & Ross predstavlja futuristički BR 03 CYBER keramički sat

Bell & Ross, francuska kompanija satova sa sedištem u Parizu i proizvodnjom u Švajcarskoj, otkrila je svoj novi BR 03 CYBER sat od mat crne keramike.

Sat oličava posvećenost brenda pomeranju granica, istraživanju novih teritorija i redefinisanju suštine merenja vremena. Bell & Ross se suočio sa izazovom transformacije kultne linije BR 03 bez gubitka snage i identiteta koji definišu jednu od glavnih kolekcija brenda. Da bi ovo postigao, Bell & Ross je kombinovao dizajn BR 03 sa grafičkim i futurističkim kodovima Cyber kolekcije.

Bruno Belamič, suosnivač i kreativni direktor kompanije Bell & Ross, odigrao je ključnu ulogu u redefinisanju stvarnosti sa fasetiranim 3D dizajnom. On je naglasio transformativnu moć dizajna, navodeći: „Njihov rad dovodi u pitanje naš odnos prema brzini, zvuku i svetlosti. Rezultat je sat koji odaje počast stelt avionima, sa fasetama koje podsećaju na trup sa oštrim ivicama.“

Karakterističan kvalitet BR 03 CYBER Ceramic leži u njegovom fasetiranju, crpeći inspiraciju iz stelt aviona koji reflektuju talase i postaju nevidljivi za radare. Hrabar izbor mat crne keramike dodaje paradoksalan dodir diskretne, ali spektakularne elegancije, odstupajući od tradicionalnih plemenitih materijala koji se koriste u časovničarstvu.

Bell & Ross se odlučio za tehničke i savremene komponente u izradi BR 03 CYBER časovnika. Kućište dimenzija 42 x 43,7 mm, napravljeno od visokotehnološke keramike, prolazi kroz složene proizvodne metode na visokim temperaturama za povećanu otpornost. Integracija gumenog kaiša u kućište pokazuju posvećenost brenda čistoći dizajna.

Nastavljajući temu stelt dizajna, Bell & Ross je odlučio da otvori brojčanik i glavne komponente, otkrivajući detalje mehaničkog mehanizma sa samonavijanjem, kalibra BR-CAL.383.

Luxury Experience