AUDEMARS PIGUET SATOVI

U današnjem svetu, definisanje izvora ženskih aspiracija, želja i ambicija nije nimalo lak zadatak...

U dvadesetom veku, morale su da se bore za svoja fundamentalna prava – uključujući i privilegiju da nošenja sata. Dok je nošenje sata danas nešto očigledno, ovo je zapravo bila privilegija rezervisana za ljude od uticaja, moći i bogatstva. Ovih dana, žene vreme posmatraju kao umetnost življenja bez ograničenja. Učinile su da instrumenti za merenje vremena postanu njihovi saveznici, omogućavajući im da afirmišu svoju nezavisnost i bez reči naglase suštinske aspekte svoje ličnosti.

Audemars Piguet su konstantno za žene dizajnirali prefinjene instrumente dizajnirane da projektuju najfiniju i najprivlačniju viziju njihove ženstvenosti. Svaki sat sa svojim složenostima i raznolikim funkcijama konzistentno se ogleda u željama ovog brenda da pojačaju čari ženstvenosti.

Ženstveni modeli satova predstavljeni na SIHH 2013 u Ženevi reflektuju duh nezavisnosti koji ovaj brend jako ceni, zajedno sa dozom elegancije. Bilo da se govori o novim modelima iz Royal Oak kolekcije ili samonavijajućim ili quartz verzijama, Audemars Piguet satovi brilijantno prikazuju svoju sposobnost adaptiranja različitim temperamentima, situacijama i željama žena koje ih nose.

 

D.Ć.