Audemars Piguet predstavlja satove sa dragim kamenjem u kolekciji Code 11.59

Više slika

Više slika

Audemars Piguet je nedavno predstavio dva izuzetna dodatka svojoj prestižnoj kolekciji Code 11.59.

Ovi modeli od 38 mm, dostupni od 18-karatnog belog ili ružičastog zlata, svedočanstvo su posvećenosti brenda spajanju tehničke sposobnosti sa neuporedivom estetskom lepotom. Svaki časovnik je ukrašen složenim dijamantima i safirima u boji, što ih čini pravim čudom savremenog dizajna i izrade.

Novi modeli Code 11.59 su slavlje luksuza i detalja. Obe iteracije sadrže kućišta koja su u potpunosti ukrašena brušenim dijamantima, što povećava njihovu eleganciju i privlačnost. Ovo je prvi put u kolekciji Code 11.59 od 38 mm da je čitavo kućište ukrašeno draguljima.

Brojčanik svakog sata je mesto gde umetnost zaista sija. Izrađeni od zlata i opremljeni sa 533 briljantno brušena dijamanta i safira, ovi brojčanici su dostupni u nijansama plave ili roze. Kamenje je pažljivo odabrano i postavljeno u nepravilan uzorak kako bi se stvorio zapanjujući vizuelni efekat koji lepo hvata svetlost svakim pokretom. Proces nabavke ovog dragog kamenja u preciznim gradijentima boja i potrebnim količinama je pedantan kao i sam proces postavljanja, osiguravajući da svaki sat bude jedinstveno remek-delo.

Model od 18-karatnog belog zlata kombinuje hladnu eleganciju belog zlata sa sjajem dijamanata. Unutrašnja maska tonirana rodijumom, zajedno sa markerima od belog zlata i fluorescentnim kazaljkama, poboljšava ukupnu sivu estetiku sata. Brojčanik, ukrašen dijamantima i safirima u ružičastim nijansama, dodaje dašak nežne boje, stvarajući harmoničan i sofisticiran izgled. Sat je upotpunjen biserno sivim kaišem od kože aligatora koji savršeno dopunjuje njegov prefinjen izgled.

Nasuprot tome, model od 18-karatnog ružičastog zlata nudi toplu i upečatljivu estetiku. Kućište je opremljeno sa 533 dijamanta i plavim safirima, pružajući hrabar i živopisan izgled. Tamnoplavi unutrašnji okvir i odgovarajući kaiš naglašavaju tamnoplave tonove safira. Oznake i fluorescentne kazaljke od ružičastog zlata odražavaju nijansu kućišta, stvarajući kohezivan i elegantan dizajn.

U srcu ovih luksuznih časovnika leži mehanizam kalibra 5909 koji se automatski navija. Ovaj mehanizam, novi dodatak kolekciji Code 11.59, dizajniran je za preciznost i pouzdanost. Sa debljinom od samo 3,9 mm, radi na frekvenciji od 4 Hz i nudi 60-časovnu rezervu snage, što ga čini savršenim za moderan način života. Mehanizam je vidljiv kroz poklopac kućišta od safira, otkrivajući intrigantne dekoracije Haute Horlogerie, uključujući Cotes de Geneve, satensku završnu obradu i oscilirajuću težinu od 22-karatnog ružičastog zlata u rodijumu za verziju od belog zlata.

Uklanjanje indikacije datuma omogućava postavljanje dragulja na brojčaniku da zauzme centralno mesto, osiguravajući da ništa ne odvlači pažnju od zadivljujuće lepote sata.

Luxury Experience