Audemars Piguet i Travis Skot predstavljaju sat vredan 201.000 dolara

Luksuzni proizvođač satova Audemars Piguet i kultna kuća Cactus Jack koju je osnovao hip-hop umetnik Travis Skot, udružili su se i kreirali sat Royal Oak Perpetual Calendar Openworked Limited Edition.

Ovaj sat od 41 mm nije samo slavlje preciznosti i umešnosti, već i spoj klasike i savremenog dizajna. Audemars Piguet predstavlja svoj prvi model Royal Oak izrađen od braon keramike – nijanse koja je sinonim za prepoznatljiv Cactus Jack stil. Kućište od 41 mm i držači za kaiš predstavljaju ovaj lagani materijal otporan na ogrebotine, koji je postignut kroz pedantan proizvodni proces koji uključuje prah cirkonijum oksida sa itrijumom.

Travis Skot na svom poslednjem albumu sa ljubavlju naziva ovaj časovnik „The Chocolate AP“. Sat ima safirni brojčanik koji otkriva očaravajući otvoreni mehanizam kalibra 5135. Komponente tonirane rodijumom i ružičasto-zlatnog tona dopunjuju jedna drugu, stvarajući vizuelnu gozbu za entuzijaste satova.

Nekoliko elemenata dizajna odaje počast prepoznatljivoj grafici Cactus Jack. Luminiscentni premaz na indikaciji mesečeve faze, sa legendarnim smajlićem Cactus Jack sa ušivenim ustima, svetli plavom bojom u mraku. Druge indikacije emituju zeleni luminiscentni efekat, dodajući jedinstven dodir estetici sata. Uticaj Travisa Skota je očigledan u tipografiji na indikatorima datuma i zasnovan je na Skotovom sopstvenom rukopisu što odražava njegov lični dodir.

Teksturirani kaiš od teleće kože debituje za ovo ograničeno izdanje, uparen sa preklopnom kopčom od ružičastog zlata sa ugraviranim potpisima „Audemars Piguet“ i „Travis Scott“, dok pozadina kućišta dodatno pojačava ekskluzivnost gravurama kao što su „Royal Oak Perpetual Calendar“, „Limited Edition of 200 Pieces“ i mantra Travisa Skota inspirisana albumom „Utopia is a state of mind“.

Ovo ograničeno izdanje pokreće samonavijajući kalibar 5135, čudo koje se automatski prilagođava za prestupne godine i održava tačnost do 2100. bez ručne korekcije. Safirna poleđina kućišta otkriva složene ukrase koji krase mehanizam, uključujući peskarenje, polirane ivice i slično tome. Logo Cactus Jack u centru dodaje završni dodir, simbolizujući harmoničan spoj različitih univerzuma u ​​ovoj izvanrednoj saradnji.

Luxury Experience