Audemars Piguet i Tamara Ralf otkrivaju Royal Oak Concept Flying Tourbillon Limited Edition

Audemars Piguet je udružio snage sa Haute Couture dizajnerkom Tamarom Ralf kako bi predstavio neverovatan sat ograničenog izdanja.

Royal Oak Concept Flying Tourbillon, otkriven na modnoj pisti Tamare Ralf za proleće/leto 2024 na Nedelji visoke mode mode u Parizu, svedočanstvo je besprekornoj fuziji visoke horlogerije i visoke mode. Ova saradnja pokazuje posvećenost brendova umeću, kreativnosti i potrazi za lepotom.

Inspirisan smelom ženstvenošću, bezgraničnom kreativnošću i bezvremenskom elegancijom Tamare Ralf, sat je remek delo od 18-karatnog ružičastog zlata ukrašenog mat zlatom. Nijanse, koje se kreću od smeđih i bronzanih do zlatnih tonova, stvaraju vizuelnu simfoniju koja odražava estetiku dizajnerke. Saradnja slavi prirodne sinergije između svetova vrhunske izrade satova i mode, naglašavajući posvećenost Audemars Piguet brenda traženju inspiracije u različitim kreativnim oblastima.

Višeslojni brojčanik, inspirisan Couture kreacijama Tamare Ralf, pokazuje zadivljujući efekat talasanja sa bojama koje evoluiraju od braon do bronzane i konačno do zlatnih tonova. Pažnja posvećena detaljima je očigledna u tehnikama završne obrade, uključujući četkanje i poliranje, stvarajući raskošnu teksturu sa igrama svetlosti.

Royal Oak Concept Flying Tourbillon “Tamara Ralph” Limited Edition opremljen je ručnonavijajućim kalibrom 2964 i kombinuje tradiciju sa modernošću. Turbijon na 6 sati ne samo da pokazuje tehničko majstorstvo, već i dodaje dašak sofisticiranosti celokupnoj estetici. Zadnji mostovi mehanizma, vidljivi kroz safirni poklopac kućišta, ukrašeni su krugovima, dodajući teksturu i dubinu dok odražavaju završnu obradu kućišta Frosted Gold.

Šestougaona kruna, koja podseća na šrafove od nerđajućeg čelika na maski, igra se svetlošću kroz satensko brušenu i uglačanu završnu obradu. Aligatorski kaiš sačinjen od „velikih kvadrata“, ručno šiven i dostupan u bronzanoj i braon boji, daje prefinjen dodir. Blistave nijanse i intrigantni detalji sata, koji podsećaju na Couture komad, čine ga zadivljujućim aksesoarom koji privlači poglede i izbliza i iz daljine.

Luxury Experience