Aston Martin i Girard-Perregaux predstavljaju sat inspirisan DB12

Više slika

Više slika

Neo Bridges Aston Martin Edition savršeno spaja prošlost i sadašnjost oba brenda.

Saradnja između brendova Aston Martin i Girard-Perregaux donosi pravo remek delo – Neo Bridges Aston Martin Edition. Kao peti ko-brendirani sat u njihovom trajnom partnerstvu, ovaj sat ograničenog izdanja će svakako uspeti da očara i ljubitelje motosporta i entuzijaste satova.

Partnerstvo brendova Aston Martin i Girard-Perregaux potiče od zajedničkog nasleđa, koje se može pohvaliti sa više od 300 godina kombinovane istorije u svetu luksuza. Švajcarski proizvođač satova je imenovan za zvaničnog partnera za satove kompanije Aston Martin 2021. godine, učvršćujući njihovu posvećenost izuzetnosti dizajna i beskompromisnom inženjeringu.

Neo Bridges Aston Martin Edition je upečatljiv dodatak Girard-Perregaux kolekciji Bridges, koja je sastavni deo DNK kompanije od 1867. Originalna skica džepnog sata sa tri paralelna mosta Konstanta Žirara evoluirala je u savremeno čudo koje gura granice stručnosti u dizajnu i časovničarstvu.

Ovaj časovnik izbegava konvencionalni brojčanik, nudeći zadivljujući pogled na njegov obrnuti mehanizam, kalibar GP0840000-2164. Mostovi u obliku Neo, izvedeni u Aston Martin Green boji, ne samo da odaju počast kreaciji iz 19. veka, već i bogatoj istoriji Aston Martin brenda u izradi automobila visokih performansi. Skeletonizovani indeksi i fluorescentne kazaljke, inspirisani svetskim principima uštede težine, dodatno poboljšavaju estetsku privlačnost sata.

Kao i svaka kreacija koja nosi imena Aston Martin i Girard-Perregaux, Neo Bridges Aston Martin Edition je napravljen za performanse. Automatski mehanizam, pokretan mikro-rotorom, odražava suštinu snage koja potiče iz prirodnog pokreta ručnog zgloba korisnika. Mikrorotor, sa ugraviranim imenom britanskog luksuznog brenda, predstavlja priznanje jedinstvenom dizajnu točkova novog Aston Martina DB12.

Neo Bridges Aston Martin Edition je simfonija brušene sive, živahnih rubina, mračnih crnih i točkova srebrne boje. Aston Martin Green Neo Bridges, sa svojim različitim tonovima u različitim uslovima osvetljenja, predstavljali su tehnički izazov, ali su rezultirali privlačnim trodimenzionalnim izgledom.

Lagano kućište od titanijuma prečnika 45 mm, obučeno u crni DLC, dopunjuje ekran sata, omogućavajući statičkim i dinamičkim komponentama mehanizma da zablistaju. Crpeći inspiraciju iz vijugavih kontura Aston Martin DB12 modela, sat otelotvoruje filozofiju pokrivanja velikih razdaljina u udobnosti, istovremeno osiguravajući uzbudljivo i nezaboravno iskustvo za korisnika.

Svaki detalj Neo Bridges Aston Martin Edition časovnika je pomno napravljen da zapali dušu i zavede onoga ko ga nosi. Od crne gumene narukvice sa efektom tkanine i zelenim šavovima do titanijumske DLC trostruke preklopne kopče, sat ne samo da pruža uzvišeno iskustvo nošenja, već i odiše stilom.

Ovaj peti zajednički dragulj će se naći u prodaji od decembra 2023 i obećava da će biti redak i poželjan dodatak i za ljubitelje motosporta i za kolekcionare satova. Po ceni od 37.700 dolara, Girard-Perregaux Neo Bridges Aston Martin Edition je ekskluzivan kao i Aston Martin model i ograničen je na samo 250 komada.

Luxury Experience