A. Lange & Söhne novitet od 450.000 evra

A. Lange & Söhne Zeitwerk časovnik sa digitalnim displejem, predstavlja mehaničko remek delo koje je po prvi put predstavljeno 2008.godine…

To je bio prvi ručni časovnik na svetu, koji je dobio tri diska za prikaz tačnog vremena. Slavni brend je dodao komplikaciju minutnog repetoira 2015.godine, kreirajući zaista veličanstveni sat. Oni su pozajmili tehnologiju neverovatnog A. Lange & Söhne Grand Complication koncepta od 2.6 miliona dolara, koji je predstavljen 2013.godine. Od tada, A. Lange & Söhne je predstavio dve različite verzije ovog modela, Zeitwerk Striking Time i Zeitwerk Decimal Strike, pri čemu oba nude varijaciju veličanstvene komplikacije.

Za ovu godinu, slavni brend je ponudio novu verziju, koja se ugleda na originalni model iz 2015.godine. Najnoviji A. Lange & Söhne Zeitwerk Minute Repeater pridržava se osnovnog decimalnog minutnog repetoira i dolazi sa predivnim brojčanikom od srebra, koji je obložen plavom bojom, koja stvara neverovatni kontrast kućištu kreiranom od belog zlata, kao i srebrnim mostovima.

Ispod srebrnog brojčanika, nalazi se neverovatni kalbier L043.5, mehanizam koji se sastoji od 771 komponente i 93 dragulja. Apsolutno veličanstvena arhitektura mehanizma  može se posmatrati kroz poleđunu kućišta, dok su brojni detalji skriveni od pogleda. Decimalni minutni repetoir je retka komplikacija u univerzumu ručnih časovnika, što ga čini zaista posebnim.

Kućište ovog modela meri 44mm, a dostupno je u varijanti od 18karatnog belog zlata. Ograničen na samo 30 primeraka, ovaj model će vas koštati 449.000 evra.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion