Zimmermann nas novom kampanjom vodi u svet ekstravagancije i čuda

Modni brend Zimmermann predstavlja novu reklamnu kampanju za sezonu proleće/leto 2023, pod nazivom „Wonderland“.

Zavirite u svet ekstravagancije i čuda sa novom Zimmermann kampanjom za proleće 2023, sa zadivljujućom Linejzi Montero u glavnoj ulozi. Ova kolekcija je inspirisana zadivljujućom pričom o nekadašnjem zabavnom parku i rolerkosteru koji se nalazi na plaži Tamarama Beach koja je očarala  kreativnu direktorku brenda Niki Cimerman.

Zimmermann kampanja za proleće 2023, koja je nastala kao delo fotografa Benija Horna, puna je života i boja, prikazujući zadivljujući niz dizajna u rasponu od dramatičnih do razigranih haljina sa puf rukavima. Sa zamršenom čipkom i rubovima koji se „uvijaju“ poput tobogana, detalji ove kolekcije se ističu u svoj svojoj slavi.

Stilizovana od strane talentovane Romi Fridman, Linejzi oživljava kolekciju u spa centru Terme Tettuccio u Italiji.  

„Dugi niz godina sam živela u Tamarami. To je zaista lepo i popularno mesto za surfovanje u Sidneju, ali ono što je manje poznato je da je početkom 1900-ih bio dom zabavnog parka pod nazivom Wonderland City koji je imao tobogan koji je išao od jednog do drugog kraja plaže. Uvek me je intrigirao, a sada mi je pružio zabavan i bogat izvor inspiracije za našu kolekciju ove sezone. Razmišljali smo o promeni pejzaža na plaži i načinu života od tada do sada i o tome da to oživimo. Uzeli smo edvardijanske detalje i spojili ih sa idejama moderne scene na plaži. Tu su boje i motivi zabavnog parka – živost plaže korišćeni u našoj umetnosti i paleti, pokretne linije rolerkostera predstavljene su na rubovima i siluetama. Kolekcija koja oličava magičnu letnju zemlju čuda u Sidneju, sa malo starog i mnogo novog", rekla je Niki Cimerman povodom nove kolekcije.

Luxury Experience