Sve nijanse 80-ih u novoj kampanji Saint Laurent 2023

Više slika

Više slika

Kampanja Saint Laurent za zimu 2023, koju je majstorski snimio Glen Lačford, vodi nas pravo u srce senzualne sofisticiranosti.

Ova kolekcija vešto prepliće smelu suštinu 80-ih sa savremenom elegancijom, predstavljajući narativ koji govori o želji moderne žene za atraktivnim stilom. Komadi predstavljeni u kampanji oda su stručnosti brenda u stvaranju stajlinga koji odišu samopouzdanjem.

Svaki komad priča svoju priču, od esencijalne kožne jakne, simbola bezvremenske mode, do predimenzioniranih blejzera koji spajaju office stil sa nagoveštajem ležerne lakoće.

Kolekciju dopunjuju modni dodaci koji govore jezikom suptilnog luksuza, kao što su avijatičarske naočare za sunce, tanki kaiševi, minđuše od karikame i narukvice.

Verna nasleđu brenda Saint Laurent, paleta boja ostaje neutralna, omogućavajući svakom komadu da se istakne. Ovaj izbor poboljšava svestranost komada i usklađuje se sa temom prefinjene senzualnosti kampanje. Upoređujući ovu sa monohromatskom privlačnošću kampanje za jesen 2023. i opuštenim vibracijama letnje kolekcije, jasno je da Saint Laurent nastavlja da se razvija dok ostaje veran svom osnovnom etosu osnaživanja žena kroz smelu i lepu modu.

Luxury Experience