Prada slavi Lunarnu novu godinu novom kampanjom

Italijanska luksuzna modna kuća Prada predstavlja novu kolekciju koja je inspirisana Lunarnom novom godinom.

Predstavljajući kampanju „Action in the Year of the Tiger“ zajedno sa projektom koji ima za cilj zaštitu tigrova, Prada nam nudi nove modne komade i utiče na životnu sredinu. U glavnim ulogama reklamne kampanje su glumica Čun Sja i pevačica Li Jifeng, a kampanju je fotografisao modni fotograf Liu Song.

Uz kreativni pravac Ferdinanda Verderija, kampanja takođe predstavlja prepoznatljiv logo brenda sa klasičnim kineskim tehnikama i karakterističnim atributima tigra.

Prada će takođe dati donacije projektu China Green Foundation “Walking with Tiger and Leopard“, zajedno sa predstavljanjem najnovije kolekcije.

"Action in the Year of the Tiger“ je poziv svim talentovanim osobama mlađim od 30 godina u umetničkim školama iz celog sveta, da naprave sopstvenu interpretaciju tigra. Umetnici imaju slobodu da se izraze kako god vole koristeći jezike slikarstva, dizajna i skulpture. Radove učenika ocenjivaće specijalni žiri koji čine umetnici Liu Je, Lu Jang i Goška Mačuga, a neki će biti izabrani za korišćenje u specijalnom projektu koji će se održati tokom 2022. – saopštili su iz Prade!