Max Mara Teddy Bear kaput kampanja: 10 godina jedne ikone

Više slika

Više slika

Max Mara daje sve od sebe za 10. godišnjicu svog ikoničnog Teddy Bear kaputa…

S Marijakarlom Boskono u ulozi muze i Tajlerom Mičelom iza kamere, brend obnavlja svoju ljubav prema komadu koji je osvojio svet gornje odeće. Prvi put inspirisan dizajnom iz arhive 1980-ih, Max Mara Teddy Bear kaput elegantno je prošetao kroz deceniju, izranjajući kao simbol luksuza koji je istovremeno glamurozan i razigran.

Fokus je upravo na sastavu kaputa: kombinacija materijala poput alpake i kašmira ili kamelje dlake postavljena na svilenoj osnovi. Materijal je bogat koliko i istorija same kuće Max Mara, osnovane u ulozi predvodnika visokokvalitetne, ručno rađene mode.

Nove fotografije nastavljaju kampanju italijanskog brenda za jesen 2023. Prevelika i sveobuhvatna silueta Teddy Bear kaputa zahteva raznoliko stilizovanje, zadatak koji Marijakarla Boskono ekspertski preduzima. Od nonšalantnosti džinsa i haljina do dramatičnosti širokih pantalona i prevelikih sunčanih naočara, ona dokazuje da je Teddy Bear kaput svestran komad.

Boskono takođe kombinuje kaput sa bezvremenskom crnom haljinom, potvrđujući njegov status kao temeljnog komada garderobe. Ova Max Mara kampanja nam govori jedno: decenija možda deluje kao dug period, ali za Teddy Bear kaput, to je tek početak.

Luxury Experience