Gucci predstavlja Resort kapsul kolekciju inspirisanu sezonom odmora

Inspirisana putovanjima, nova Gucci resort 2022 kolekcija dizajnirana je imajući na umu sezonu odmora.

Maks Sidentof je bio odgovoran za fotografije i umetničko rukovođenje kampanje. Na reklamnim fotografijama su modeli predstavljeni kao divovi koji poziraju obasjani suncem na poznatim letnjim odmaralištima.

Italijanska modna kuća ideje za ovu kolekciju crpi sa raznih primorskih lokacija koje su dobro poznate među ljubiteljima mode. Brojna mesta, uključujući Mikonos, Majami, Dubai, Marbelju, Ibicu, Havaje i druga urezana su u ekskluzivne dizajne. Komade koje je kreirao kreativni direktor Alesandro Mikele karakterišu žive kombinacije boja.

Da bi predstavio izbor proizvoda na nadrealan i razigran način, fotograf i reditelj Maks Sidentof snimio je kampanju u kojoj komadi Gucci Resort poprimaju monumentalni status u mini dioramama različitih odmarališta.

Torbe i naočare za sunce postaju deo pejzaža, dok posetioci plaža donose energiju veću od života u scene zamrznute u vremenu — podsetnik da neočekivane priče tek treba da se otkriju čak i na najpoznatijim destinacijama.

Kolekcija donosi mini torbe, kozmetičke torbice i naočare za sunce u različitim oblicima i smelim bojama. Konfekcijska kolekcija Gucci za žene fokusira se na kupaće kostime, uključujući i onaj sa tie-dye otiskom u ljubičastoj boji koji sadrži palmu i Gucci logo.

GG chevron print je vidljiv na setovima od tvida, koji su savršeni za kombinovanje sa smelim modnim dodacima.

Kolekcija Gucci resort 2022 sada se može kupiti na sajtu Gucci.com.

Luxury Experience