Dior predstavlja novu „DiorAlps“ ski kolekciju

Dior najavljuje snežnu sezonu svojom najnovijom „DiorAlps“ zimskom kapsul kolekcijom.

Oda zimskim odmorima i magiji planina, kolekcija DiorAlps koju je dizajnirala Marija Gracija Kjuri predstavlja jedinstvenu garderobu koja je ponovo osmišljena i inspirisana najnovijim modnim revijama.

Pravi statement komadi kombinuju visoke performanse i eleganciju za jedinstveni izgled na padinama, poboljšan Dior amblemima. Skijaška odela, jakne i pantalone – napravljene od specijalne vodootporne tkanine ukrašene su Mizza leopard printom ili Dior Oblique motivom, dok se ostali kompleti pojavljuju u plavim, belim, sivim i crvenim nijansama.

Motiv „DiorStar“ srećna zvezda kuće u kombinaciji sa potpisom „Christian Dior“ pojačanim dvema horizontalnim prugama nalazi se na nekoliko kreacija. Ovi bezvremenski kodovi, savremeni pokloni Dior nasleđu, krase aksesaore kao što su Dior torba, čizme za sneg i sezonski dodaci, od šešira i šalova do naočara za sunce i ski maske sa ultra mat završnom obradom.

Nudeći toplinu i udobnost, par naušnica i kačket odeveni su u veštačko krzno. Napravljeni za nežan način života, serija komada kao što su pufer haljine sa kaišem prilagođene stazama i gradu, upotpunjuje ovu ekskluzivnu liniju, obećavajući smeli zimski izgled.

Kolekcija „DiorAlps“ je već dostupna na sajtu brenda Dior i u prodavnicama legendarne modne kuće.

Luxury Experience