Brunello Cucinelli leto 2024: spokojan priobalni stil

Više slika

Više slika

Predstavljena u mirnom primorskom okruženju, letnja kampanja za 2024. godinu pod nazivom "Authentic Retreat" brenda Brunello Cucinelli odražava eleganciju u svom najlepšem obliku…

Fotografije iz kampanje stvaraju atmosferu opuštenog luksuza, gde modeli Nour Rizk i Laki Blu Smit poziraju na plaži i okolini. U jednoj sceni, Laki Blu u oštrom belom odelu uparenom sa prslukom boje peska, savršeno dopunjuje Nourinu lepršavu belu haljinu, sugerišući rafiniran i neusiljen stil. Njihovi izgledi su savršeno upotpunjeni za sunčane dane, a široki šešir koji nosi Nour dodaje graciozan dodir.

Prelazeći u postavku na stenovitoj plaži, Nour je istaknuta u upadljivoj suknji od mreže postavljene preko metalik haljine za dozu glamura. Ovaj komad ističe fokus brenda na teksturama i interakciju između prirodnog i izrađenog.

Kolekcija obuhvata paletu boja koje uključuju svetle, neutralne tonove bež i slonovače, koje odražavaju okolni pejzaž. U bujnom, izolovanom prizoru pored bazena, fokus se prebacuje na opuštanje, gde Nour nosi opušteni pleteni kardigan i top sa laganom pantalonama.

Luxury Experience