Za muškarce koji odišu stilom: Ralph Lauren jesen/zima kolekcija

Sa elegantnim stavom, Ralph Lauren Purple Label nam predstavlja svoju jesen/zima kampanju snimanu na periferiji…

Predivne reklamne fotografije ovog brenda svakako će vas dovesti u pravo raspoloženje za kupovinu i obnovu garderobe, a za njih je bio zadužen Bon Djuk, koji je na savršen način akcentovao Ralph Lauren klasično elegantne komade za muškarce.

Ralph Lauren Purple Label oduvek je bio prvi izbor za ljubitelje muške mode sa predivnim dezenima, kreiranim od luksuznih materijala. Ova sezona svakako nije izuzetak: kolekcija koristi bogate nijanse braon i sivih kako bi naglasila najbolje elemente svakog ansambla.

Svaka fotografija je poput masterklasa za stilizaciju slavnog brenda. Modeli Deril Dismond, Jinu Mahadevan, Juhjung Kang, Sten Tejlor i Tačer Torton poneli su na sebi predivna odela, krojene kapute i prefinjene pletene komade, stvarajući pravu modnu izjavu prefinenosti.

Kada se radi o tekstilima, ovaj dugotrajni brend odabrao je irski tvid i engleski kašmir, koji izgledaju besprekorno u tonovima jeseni. U međuvremenu, naočare za sunce sa Ralph Lauren potpisom su osvežene novim oblicima, koji naglašavaju umetnost ovog brenda u stvaranju savremenog luksuza.

Luxury Experience