Sportska kolekcija Brunello Cucinelli brenda

Italijanski dizajner nudi sportsku viziju svog tradicionalnog stila, u novoj, ekskluzivnoj kapsul kolekciji…

Kada pomislite na Brunello Cucinelli, verovatno vam na pamet padaju vihori kašmira u nijansama golublje sive boje, savršeni sakoi od somota i priče o utopijskom radnom mestu. Oni nam uvek nude ležerni stil, koji je podjednako dobar za opuštanje, kao i za stroge poslovne sastanke. Ipak, za sport, njihova odeća nikako nije bila namenjena, barem ne do sada. Brunello Cucinelli želi to da promeni, novom kolekcijom koju lansira u saradnji sa Mr.Porter platformom.

Sastojeći se od dvadeset sedam komada koji su dobili taj nežni Cucinelli dodir, Gymnasium predstavlja unikatno luksuzni preokret na temu sportske garderobe. Slavni blejzeri ovog brenda dobili su grimiznu postavu koja izaziva vizuelnu radost, u poređenju sa generalno neutralnim, konzervativnim stilom. Trenerke i majice kreiraju idealnu vikend uniformu, koja može vrlo lako dobiti dozu prefinjenosti uz pomoć štraftastog kardigana od kašmira ili dobro odabranog džempera, dok kapa u omiljenog zagasitoj paleti boja stvara idealni završni detalj.

Gymnasium je suptilni, ali veoma važni iskorak za ovaj brend, konstruisan na temelju modela koji mogu postati uniforma za ljude koji ih vole, naglašavajući činjenicu da čak i brend koji uvek odgovara na naše klasične potrebe, ponekad žudi za pauzom.

Da li vam se dopada?