Polo Originals Ralph Lauren kolekcija za jesen/zimu 2022.

Više slika

Više slika

Kolekcija Ralph Lauren Polo Originals crpi inspiraciju iz inherentnog samopouzdanja dobro napravljene, bezvremenske muške odeće.

Klasične tkanine kao što su tvid, vuna i kašmir prenose jakne, pantalone i prsluke na sasvim novi nivo. Ovi kultni komadi uparuju se sa kožnim čizmama za moderan osećaj, dok se, u međuvremenu, sezonska paleta boja sastoji od neutralnih tonova kao što su ugalj i braon.

Polo Originals putuje u Škotsku za jesen-zima 2022 sezonu, što je lokacija inspiriše brend, upoređujući njegov robustan stil sa nasleđem britanskog krojenja. „Počeo sam sa poreklom tradicije, ali nisam bio vezan za to“, objašnjava Ralf Loren. „Polo Originals nastavlja tu bezvremensku tradiciju za danas.”

Muškarac Polo Originals je višestruk, a njegova garderoba to odražava. Ralph Lauren deli sezonu na elegantna poglavlja koja nude niz odevnih komada koje morate imati. Heritage nudi mešavinu klasične sportske odeće, vanjske odeće i kolegijalnog stila. Ovde je jakna Glen Plaid koja je u centru pažnje za tu priliku sa svojim šetlandskim tvidom. Verzija od vune predstavlja elegantan opseg Made to Measure.

Edvardijanski stil zauzima centralno mesto dok Polo Originals predstavlja svoju priču o nijansi uglja za ovu sezonu. Polo Ralph Lauren odaje počast svom nasleđu, dizajnirajući mušku odeću od 1967. koja kombinuje stil i funkciju sa besprekornim kvalitetom. Za ovu sezonu, britansko krojenje se susreće sa američkim senzibilitetom sa elegantnim komadima kao što su mekani gornji kaput od mešavine vune i kolekcija šarmantnih kačketa.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, Polo Originals slavi tradiciju bogatog tekstila sa tvidom. Ralph Lauren koristi tradicionalne tkanine poput tvida i vune u prirodnim tonovima kako bi ponudio dašak klasične muške odeće za savremenog džentlmena. Ove sezone, posebno se izdvajaju modeli poput vintage inspirisana pamučna bajkerska jakna, džemper od Fair Isle vune i kaput od uljane tkanine.

Luxury Experience