Istražite muziku i stil tokom decenija uz Gucci 100 kampanju

Gucci proslavlja svoju 100. godišnjicu reklamom koja je posvećena muzici.

Kampanja Gucci 100 otkriva bezvremensku priču o tome kako je italijanska modna kuća kontinuirano evoluirala zajedno sa različitim muzičkim epohama. Fotograf Džošua Vuds sarađivao je sa umetničkim direktorom Kristoferom Sajmondsom.

Video za kampanju Gucci 100 prikazuje nekoliko pevača koji pokrivaju izvođenje klasika od ranih 1930-ih do ranih 1990-ih, noseći komade inspirisane pop kulturom sa Gucci brendom – pozivajući mlade i moderne gledaoce da iskuse Gucci putovanje u različitim oblicima.

Eklektični pristup inspirisan je vintage estetikom, a Alesandro Mikele najnoviju kolekciju Gucci kombinuje sa modernim osećajem koji se uklapa u današnje trendove. Džonatan Kej stilizuje najnoviju mušku i žensku odeću za ovaj brend, ističući komade koji sadrže Gucci logo i stogodišnje otiske u različitim stilovima i dizajnima.

Gucci donosi stilsku sezonu, upotpunjenu toplim smeđim tonovima, zelenim kaputima i košuljama sa cvetnim printom, crvenim Gucci stogodišnjim dezenima, vunenim džemperima, mokasinama, šeširima i drugim retro izgledima koji su savršeni za muškarce. Elegantni krojevi i dezeni pružaju moderan i klasičan izgled u isto vreme.

Gucci 100 kampanja prikazuje dva medija - muziku i modu, oba sposobna da odražavaju vreme i trendove sadašnje kulture.