Gucci proleće 2025: Spoj urbanog šika i ležernog vajba

Više slika

Više slika

Kreativni direktor Gucci brenda, Sabato De Sarno, kombinuje stilsku fuziju urbanog šarma i obalne opuštenosti za kolekciju proleće-leto 2025...

Stilovi ove sezone reflektuju De Sarnovu viziju proslave slučajnih susreta i čiste radosti života. Spajajući elemente gradskog života sa inspiracijom mira na plaži, kolekcija predstavlja svestrane komade koji se lako prilagođavaju različitim okruženjima. Urbani uticaji se ističu u preciznom krojenju, naglašenom čistim linijama.

Obalna tema se ogleda u opuštenim siluetama, laganim tkaninama i vibrantnim bojama, izazivajući osećaj slobode. Jedan izgled uključuje sivi sako uparen sa odgovarajućim šortsevima, oličavajući eklektičnu fuziju formalnih i ležernih elemenata. Žuta majica sa mrežastom teksturom, ljubičaste patike i retro inspirisane naočare zaokružuju komplet, stvarajući samouveren stil.

Vibrantne boje i razigrani uzorci dominiraju, reflektujući duh samoizražavanja i radosti. Od roze mrežaste polo majice sa dugim rukavima do smelog outfita sa uzorkom zeca, ovi izgledi pokazuju sklonost ka jedinstvenim, upečatljivim dizajnima. Aksesoari proširuju igru boja, sa komadima poput žute torbe i maslinasto zelenih slip-on cipela koji dodaju divne kontraste

Pored ovih dinamičnih komada, kolekcija takođe sadrži minimalističke androgine stilove koji odišu bezvremenskom elegancijom, poput bele majice bez rukava sa visokim okovratnikom uparenim sa lepršavim svetlim šortsevima i glomaznim kožnim čizmama. Retro uticaji su očigledni u pletenoj majici sa prugama inspirisanim 1970-im godinama koja spaja vintage šarm sa modernim senzibilitetom.

De Sarnova pažnja usmerena prema detaljima je očigledna u naglasku kolekcije na teksturu. Interakcija materijala dodaje dubinu svakom izgledu, od sjajnih resa do elegantne kože. Statement aksesoari, uključujući velike naočare za sunce, torbe inspirisane arhivskim prtljagom i obuću sa oblikovanim đonom, poboljšavaju modernu i svestranu privlačnost kolekcije.

U Gucci kolekciji proleće-leto 2025, gradski šik se susreće sa obalnom udobnošću, smeli tonovi se kombinuju sa preciznim krojenjem, a avangardni minimalizam se meša sa retro uticajima. U okviru svoje evolucije i napora da pomera granice, Gucci kolekcija podstiče prihvatanje radosti življenja i moć stilskih susreta.

Luxury Experience