Džud Lo i njegov sin Raf su novi ambasadori brenda Brioni

Italijanska modna kuća Brioni objavila je da su Džud Lo i njegov sin Raf Lo novi ambasadori brenda. Oni debituju u Brioni kampanji za proleće/leto 2022, koju je fotografisao Kreg Mekdin.

"Džud Lo je veliki umetnik, a Raf je talenat u usponu u istom univerzumu“, rekao je izvršni direktor Brioni brenda, Mehdi Benabaji. "Obojica imaju poseban lični stil. Ova autentičnost čini Džuda i Rafa idealnim ambasadorima brenda, otelotvorujući Brioni savremenu viziju muške odeće, gde su starosne i individualne razlike izbrisane zajedničkom strašću prema autentičnoj izradi i eleganciji. Svi smo u brendu uzbuđeni što radimo zajedno sa Lo muškarcima."

„Brioni posvećenost izradi i kvalitetu je inspirativna i uvek sam uživao da nosim njihovu odeću“, rekao je Džud Lo. "Posebno je lepo raditi sa Brioni brendom zajedno sa sinom, i to u Rimu. Razvio sam posebnu vezu sa ovim gradom dok sam snimao i ponovo biti ovde je kao da se vraćam kući.”

„Deljenje kadra sa mojim ocem za Brioni je veoma uzbudljivo“, rekao je Raf Lou. Iako prirodno imamo različite ukuse i tačke gledišta, imamo mnogo zajedničkih hobija. Jedan od njih je da volimo modernu odeću, a Brioni je nešto oko čega se apsolutno slažemo.” 

Luxury Experience