Brunello Cucinelli dočarava paletu prirode za jesen

Više slika

Više slika

U prikazu koji je privlačan kao snežni pejzaž obasjan svetlošću ranog jutra, Brunello Cucinelli kampanja za jesen-zimu 2023 " Bright Dimensions" je otkrovenje u sartorijalnoj filozofiji…

Sa Džastis Džoslin i Nijo Malik kao glavnim muškim zvezdama kampanje, njihova prisutnost podiže ambijent na nivo savremenog slikarstva koje oživljava. Alister Tejlor-Jang, oko iza objektiva, odabrao je pozadinu na otvorenom koja se usklađuje s paletom brenda inspirisanom prirodom, pretvarajući kampanju u pejzaž elegancije i sirove zemljane lepote. Verna svojoj posvećenosti promišljenoj sofisticiranosti, Brunello Cucinelli sezonska kolekcija promoviše pristup oblačenju u istim tonovima.

Brunello Cucinelli tematska odanost suptilnostima prirode pokazuje kako čistoća boje postaje umetničko sredstvo za isticanje različitih tekstura i modernih silueta brenda. Džastis i Nijo, zapanjujuće odeveni, paradiraju u izborima garderobe koji se kreću od klasične jednostavnosti džempera sa rol kragnom i pantalona sa manžetnama do grandioznosti dvostrukog prsluka sa šalom i besprekorno skrojenih odela.

U " Bright Dimensions" kampanji, Brunello Cucinelli režira priču u kojoj odeća služi kao tihi, ali elokventni dirigent, vodeći nas kroz perspektivu brenda o modernoj muškosti. Bilo da je pogled usmeren na teksturirane pletenine ili predimenzionirana odela, kampanja pokazuje kako estetska briljantnost i prirodna inspiracija mogu da se spoje u jedinstvenu viziju mode.

Luxury Experience